Тумачење снова

Зашто сањате дугу косу?

Зашто сањате дугу косу? У сну, они могу бити повезани са виталношћу и профитом, утирати пут или дугорочне односе. Да бисте сазнали тачно декодирање, погледајте различите књиге снова.

Дреам Ванга

Снови у којима сањају косе симболизирају мир, топлину и искрену хармонију. Ако сањате да имате врло кратку косу након фризуре - то значи да можете залутати. Очистити стрижену косу - до откривања тајне или тајанствене тајне.

Бујна, дуга коса означава духовни раст. Веома замршена коса симболизира неповјерење људи. Мораш научити да им верујеш. Ткати косу у плетеницу - гласник дугог путовања.

Фреудан Дреам

У сну, све акције са косом су у сваком случају повезане са сексуалношћу особе и његових полних органа. Дуга коса симболизира изолацију и сумњу у себе.

Врло кратка коса или недостатак на глави је сан, напротив, недостатак комплекса и јаке сексуалне развратности. Сан у којем чешљате дугу косу знак је жаљења због изгубљених случајева и прилика.

Дреам Аесоп

Према Езоповом тумачењу, коса је значајан симбол, персонифицира мудрост, разборитост и виталност. Имати дугу и луксузну косу у сну - добро здравље. Чешљање ваше косе значи да ваше мисли, дела и акције буду у реду. Подрезивање косе - до великих губитака, несреће и клевете од дроге.

Ако сте сањали девојку чија коса стално расте - овај знак указује да имате немогућ сан. Осим тога, овај сан може бити упозорење да ћете се ускоро састати са мудром и неразумном особом.

Ако имате коврчаву косу, такав сан предочава добре промјене у животу. Сањати о девојци која има плетенице на својој дугој коси је знак да желите да будете корисни и потребни другима. У обичном животу не живите један дан, за вас важна ствар су озбиљни планови за будућност.

Тумачење снова Нострадамуса

Сањање косе је добар знак. Али то се односи само на оне снове у којима је коса добро уређена, лијепа и има здрав изглед. Ако су, напротив, збуњени и избледели - сачекајте многе пропусте и свађе.

Глатка, чешљана коса симболизира право пријатељство. Дуга коса - за профитабилну добит. Снажна повећана длакавост тијела свједочи о материјалном благостању и добром здрављу.

Ако у сну ваша коса лоше испадне, ускоро сачекајте финансијски губитак у облику губитка или пљачке. Ако сањаш да си чешљаш косу разбио чешаљ, онда тај сан обећава неку невољу.

Дреам лофт

Видети сиједу косу на глави је знак темељитости и мудрости. Дуга коса сања о здравственим проблемима. Чешљање или стилинг у сну је знак брзог опоравка.

Ако сањате да се бринете за косу, то значи да трошите превише времена на посао и не посвећујете довољно пажње својим пријатељима и рођацима. Резање ваше лепе косе и истовремено осећање сажаљења - за озбиљне свађе.

Тумачење снова Тсветкова

Опуштена, дуга коса сања о путовању и дугом путовању. Сива коса - до мањих проблема. Чешаљ у сну - до великих промена у животу. Плетеница (плетеница) - свладајте препреку са препрекама. Ћелави снови о губитку пријатеља због издаје на његовој страни или издаји.

Дреам Миллер

Чешљање ваше сопствене власи у сну је знак фриволности у вашим акцијама, које ћете касније морати покајати.

Црна, бела, плава дуга коса у сну

Ако жена сања да има тамну и плаву косу на глави у исто вријеме, онда према Миллер-овој књизи снова, морате бити опрезни у свом предстојећем избору. Црна коврча значи да можете упасти у задивљујућу љубавну замку.

Ако сте током спавања видели девојку са плавом косом - то је знак да ваш љубавник није достојан вас. Бела коса - за добре вести и пријатне састанке. Златна коса је предзнак дубоке лојалности вашег љубавника. Кестенови коврче - кварови везани за рад. Црвена боја косе обећава огромне промјене у односима са својом вољеном.

Превише кратка коса сања о неспутаној екстраваганцији. Не дозволите јој да се уздржи од предвиђене несреће. Ако сте у сну имали невероватно лепу фризуру, онда је богатство на вашој страни, а очекујете и пријатне и занимљиве промене.

Дебела, прекрасна дуга коса на глави - интерпретација сна

Ако сте сањали да имате густу, лијепу и дугу косу на глави - то значи да ћете имати успјех, просперитет и испуњење свих ваших планова унапријед. Ако жена сања да јој је коса у сну дужа него у стварности - такав сан обећава невјеројатно богатство, лак живот и просперитет.

Сан у којем девојка сања о дугој, његованој и здравој коси, наговештава јој изглед лојалног и поштеног пријатеља. Ако мушкарац има сан у којем види жену са дугом и сјајном косом, то је предзнак снажне обмане.

Погледајте видео: 10 snova čija značenja ne smijete IGNORISATI (Август 2019).