ЛЕИСУРЕ

Који су знаци зодијака који чекају на свађе и сукобе у фебруару 2019?

Сви покушавамо да се држимо што даље од људи. Уосталом, свађе и скандали кваре расположење и трајно избијају траг. Али, нажалост, немогуће је предвидети шта ће бити пред нама. Или је могуће? Астролози истичу 7 карактера који не могу да избегну комуникацију са бравлерсима у фебруару и којима треба да буду стрпљиви.

1. место - Бик

Овог месеца ћете имати веома не слатко, јер ћете бити окружени са незадовољним људима. Они ће покушати наметнути своје мишљење и на сваки могући начин изазвати.

Али Бик не узима голим рукама, увек су сачували адут у рукаву. У овом случају, адут - бескрајно стрпљење.

Покушајте да не обраћате пажњу на оне који покушавају да прекину тишину својим криком. Мирно реагирајте на све ситуације које ће се догодити. Избегавајте конфликте и сакријте негативне емоције.

2 место - Стрелац

Стрелац - конфликтни људи по природи. Ви сте често први који сте ушли у расправу са противником, јер у следећем месецу покушајте да контролишете себе као никада пре.

Фебруар 2019 ће бити издат за вас није најлакши период. Константно ћете бити нервозни због проблема на послу и трачева иза леђа. Али ћете успети да заобиђете замке противника и избегнете велике проблеме.

Ако сте особа која интригира против Стрелца, онда је боље да оставите ту идеју за губљење унапред.

3. место - Ован

Овог месеца ћете бити окружени људима који сањају да виде ваш пораз. Неће се зауставити ни на чему да свједоче вашој предаји.

Али Ован није навикнут на цвиљење и одустајање од ситница. Они не маре за људе који нису у њиховом кругу интереса.

Усредсредите се на постизање резултата и покушајте да не приметите оне који оговарају иза ваших леђа. И још више, не пада на провокације било које природе.

4 место - Акуариус

Водолија ће у фебруару морати да сакупи сву силу у песницу и да се бори за своје место на сунцу. Овог месеца ћете сазнати да су људи којима су веровали прави лицемери. Дуго су планирали против вас.

Наћи ћете се у епицентру сукоба на послу, стога будите максимално опрезни у комуникацији са колегама и надређенима.

Нећете моћи да утичете на ситуацију, али ћете спасити живце.

5. место - Близанци

Покушајте да не упознајете нова познанства овог мјесеца. Свака ваша иницијатива може донијети огромне губитке.

Такође је боље да се држите подаље од провокатора који покушавају да вас подстакну на сукоб.

У фебруару сте у невољи на послу, али не брините превише о томе. Ускоро ће све бити одлучено у вашу корист и на крају месеца живот ће се вратити на исти курс.

6. место - Рак

Ракови овог месеца треба да остану далеко од интрига. Бићете окружени људима који бране своје интересе. Они ће покушати на различите начине да вас доведу у сукоб тако да покажете своје право лице.

Али не одговарајте на ово. Мораш да будеш цоол у ​​свим стварима. Само на овај начин моћи ћете да останете на површини и да наставите даље.

7. место - Виргин

Због њихове слабе природе, представници овог знака су често жртве сукоба. У овом случају, околности нису у њихову корист. Дјевица апсолутно не може да устане и често пада у свађе.

Морате научити како да „покажете зубе“, поготово од фебруара, када ћете пружити такву прилику. Главни савет представницима овог хороскопског знака: немојте пропустити шансу и све ствари ће ићи горе.

Погледајте видео: Horoskop i Znakovi Zodijaka (Може 2019).