Холидаис анд Гифтс

Божићно прорицање љубави, судбине, жеља. Велики избор дивинација за Нову годину

Дочек Нове године није само окупљање за празничним столом и гледање новогодишњих ТВ емисија. У Новој години се догађа права магија. Разна народна веровања и ритуали у Новој години добијају невероватну моћ. Дакле, слиједећи традицију наших предака, можете подићи вео тајновитости над будућношћу и сазнати своју судбину.

Новогодишње божићно прорицање. Нев Иеар'с Еве Магицал Повер

Дочек Нове године је најповољније вријеме за обављање церемоније дивинације у друштву блиских пријатеља или бити сами са собом. Озбиљни и сложени или једноставни и духовити, древни, који захтијевају пажљиву припрему или модерније верзије ритуала среће, помоћи ће вјеровати у чудо најскептичнију особу. Осим тога, овакве церемоније могу бити само забавна забава, која ће додати још ватренију атмосферу на свечану ноћ.

Постоји много различитих ритуалних дивинација које ће вам помоћи да одговорите на питања особе која га узнемирава: Шта му је предодређено? Када ће упознати своју љубав? Хоће ли наредна година донијети срећу и срећу? - и још много тога. Уосталом, у Новој години све је могуће!

Божићно прорицање о извршавању жеља

Сви знају да постоји обичај да се Нова Година пожели у новој години. Али нико не може обећати да ће се мисао сигурно остварити. Да би се испунила жељена жеља, потребно је да му привучете магичну снагу Нове године. Постоји много занимљивих начина:

 1. Напишите вашу жељу на комад папира, а када звона почну да звоне, запалите лист, бацајући пепео у чашу шампањца. Док сат одбројава време док не почне нова година, морате имати времена да попијете „чаробно пиће“, онда ће се жеља испунити.
 2. Пре него што одете у кревет, морате напунити чашу водом и, зурећи у ваш одраз у њој, ментално поновити жељу. Стави чашу поред кревета. Након ритуала можете сигурно заспати. Ујутро, након буђења, да видимо колико се ниво воде у стаклу променио: постало је више - до испуњења скривеног, мање - до жеље да се не оствари у наредној години.
 3. За још једну варијанту прорицања на води, потребно је припремити двије чаше: у једну напунити водом, а другу оставити празну. Са почетком Нове године, док сат откуца дванаест удараца, пожели и почне да сипа воду из једне чаше у другу. Када заврше са ударцима звона, погледајте површину на којој су стајале те наочаре док је обављен ритуал трансфузије воде. Ако сте успели све да урадите пажљиво, не оставивши више од три капљице, онда ће се жеља испунити. Ако су капи много веће, онда нажалост особа нема шансе да се догоди у наредној години.
 4. Комично, забавно прорицање за испуњење жеље може се одржати у друштву пријатеља. На малим комадићима папира, свако треба да пише о ономе што највише жели - то могу бити материјалне ствари и циљеви које неко жели постићи. Затим сакупите све комаде папира заједно у неку посуду - вазу, кутију или врећицу, и помешајте. Од гомиле нота са новогодишњим жељама, можете направити забаван ждријеб, када сваки од пријатеља извади из контејнера један комад папира, а оно што ће пасти, сигурно ће се остварити у наредној години.

Прорицање љубави, име вереника и породице

Свака особа жели пронаћи своју сродну душу, пронаћи сретну и велику обитељ. У новогодишњој ноћи, можете добити мало трагова о томе где да тражите љубав, кроз неке магичне ритуале.

 • Прва метода за прорицање судбине за брак је погодна за дјевојке које никада не могу добити пожељну понуду руке и срца од својих љубавника. Да бисте добили одговор на узбудљиво питање - када ће човек одлучити да веже чвор, потребно је уочи Нове године отићи у кућу изабраног. Након што су се побринули да ту нема странаца, пажљиво одломите комад од ограде изграђене око куће, или са улазних врата стана. Када се посао заврши, потребно је, без освртања, да се вратите себи и одете у кревет са мислима свог вољеног. Ако се нико не сретне на путу кући - то је добар знак. Али ако је и ноћу замишљен сан о вољеном, онда постоји само једно тумачење - можете бити инспирисани да очекујете предлог од ваше вољене у новој години.
 • Овај ритуал прорицања судбине за девојке није плашљив. Сам ритуални чин мора бити изведен касно увече, или чак касно у ноћ. У старим данима, девојке су се окретале магији, закључане у купатилу, јер је тамо по древним легендама постојало посебно и моћно место концентрације мрачних сила. Али можете да погодите у скученом и неком другом скровитом углу, главна ствар је да се постигне атмосфера потпуне тишине и строго пазите да нико не може да омета процес новогодишњег прорицања. Дакле, потребно је да покријете дрвени стол чистим снежно-бијелим столњаком, послужите га за двије особе - уредите у прекрасној вази посластице у облику воћа, бобица или слаткиша, али никако месо, али извадите све ножеве и виљушке из собе. Све "улазне" просторије - врата и прозори, сигурно закључавање, додатно их завјесе дебелом крпом. Седите, склопите руке на површину стола. Након емоционалног постављања - до стања потпуног одвајања од стварног свијета, потпуно уроњеног у предстојећи ритуал, гласно изговарају сљедеће ријечи: "Драга моја незадовољна, дођите код мене на вечеру!". Изненада су се појавили звукови - куцање грана на прозору, узнемирени ударима ветра, ударање по вратима или одјекивање корака у ходнику, или чудни мириси који изненада улазе у собу - све су то знаци да вам се жена приближава. Стара празновјерја кажу да је ово прорицање судбине опасно, јер не само да може уплашити знатижељну дјевојку, већ и привући зле силе у кућу, јер тамни духови заузимају слику будућег мужа. Када визија почне да постаје јаснија, одржавајући потпуну смиреност и тишину, пажљиво почните да се загледате у особине „госта“, да се сетите шта је носио. То је управо оно што ће заручени изгледати на првом састанку. Али ритуал још није готов. Морате позвати духа на сто и питати његово име. Представиће се и извући предмет из џепа. Не можете се препустити радозналости и узети "поклоне" од госта. Мора се запамтити да је ова слика настала на основу мрачних сила, што значи да је потребно бити што опрезнији. Дакле, одмах кажите брзо: "Цхур! Визија се раствара, а слика задовољног ће сада остати у сећању. Претпоставља се да су осуђени не само девојке. Млади људи такође могу да изводе ритуале среће како би добили магичну помоћ у проналажењу свог изабраног.
 • Уз помоћ ове среће можете сазнати име будуће љубави. Да бисте сазнали ову тајну, морате изаћи ван на Нову годину. Све ће испасти добро, ако се испостави да је странац супротног пола прва особа која ће се сусрести, само требате одустати од ограничења и питати за име пролазника. На исти начин ће позвати особу коју је судбина припремила за вас. Можда је ово први шалтер и биће пожељна заручена! Заиста, у Новој години се догађају права и најнеочекиванија чуда!
 • Не само усамљене девојке жуде за љубављу, него и девојчице и дечаци, читају Нову годину. Али чак и брачни парови који су већ пронашли своју срећу припремају се да постану родитељи, и не могу чекати да сазнају пол њиховог нерођеног дјетета. Да би добили одговор на узбудљиво питање да ли ће се дечак или девојчица ускоро појавити у срећној породици, треба припремити иглу и судо конца за прорицање. Потребно је навити конац кроз око игле и, држећи врх конца, објесити иглу двадесет центиметара од длана будуће мајке. „Понашање“ игле ће рећи дететовом полу: почиње да се ротира, прави кружна кретања - девојчини родитељи чекају, она се љуља као клатно, са једне стране на другу - биће дечака.

Дивинација за Нову годину на њиховој судбини

Колико је тајанствени вео будућности привлачно знатижељан ... Шта се човјеку припрема за судбину? Који окрети га чекају за следећи живот? Хоће ли му трка донети срећу? Новогодишње прорицање њихове судбине помоћи ће у добијању одговора на вечна питања:

 1. Ритуални чинови који се изводе да би се добиле индиције о сопственој судбини су увек посебно мистичне, понекад чак и застрашујуће, па се о њиховом понашању одлучује само најхрабрији. За прво прорицање, потребно је залихе огледала, боца са чистом водом и три свеће. Први корак је да се постави бокал на сто или под, што је најважније, на тврду површину. Следеће - огледало, мора бити постављено иза посуде са водом. Коначно - свеће. Они морају бити постављени на три стране декантера и освијетљени. Од давнина се сматра да је ватра диригент другим световима. Зато, гледајући у огледало кроз пламен свеће, можемо размотрити различите контуре и слике које дају знакове о томе каква будућност чека особу.
 2. Свијеће се често користи за обављање ритуала прорицања, - тако да можете сазнати своју судбину уз помоћ растопљеног воска. Неопходно је ставити малу свијећу на мали тањир и истопити је у "воденој купељи" у умиваонику с топлом водом. Затим улијте растопљени восак свеће у дубоку посуду млаком водом. Восак у новом спремнику ће се отврднути и попримити неки облик фигуре који ће вам рећи шта можете очекивати у блиској будућности. „Воштана слика“ може се тумачити, почевши од ваше властите фантазије, на примјер, слика потковице, као и обично, персонифицира срећу, а криж може донијети горчину и разочарење.
 3. Можеш да кажеш богатство на новогодишњој торти. Потребно је унапријед испећи „магичну“ деликатесу на посебан начин, слично принципу припреме добро познатих кинеских колачића с предвиђеним уметцима. Али није потребно сакрити биљешке у новогодишњој торти - нека то буду знакови - предвиђања: новчић - за новац и успјех у послу, пасуљ - за кретање или дуг пут, мали прстен - за нове љубавне односе, слатку леденицу - за безбрижан живот, и бобица - искушењима и искушењима. Модерно је да се и сами осмисле сви симболи, задовољни гости укусном “магичном” тортом.
 4. Нагађање за надолазећи сан на Нову годину такође захтева мало припреме. Пре одласка у кревет потребно је припремити дванаест листова, на којима ће се писати конкретни циљеви и планови за наредну годину. Број “дванаест” овдје симболизира дванаест мјесеци нове године, односно један циљ за сваки мјесец. Гомила лишћа је пресавијена и постављена испод јастука, а са почетком јутра се извлачи једна од нота. Циљ који је на њему написан дефинитивно ће пронаћи свој пут за имплементацију у наредној години.

Посебна "предвиђања за псе": Божићно прорицање за Нову годину 2018

Нова година 208 на источном календару ће се одржати под покровитељством пса жуте земље. Пас као симбол је увијек изражавао лојалност и оданост, персонификовао заштитника и чувара мира у кући. Посебно поштовање и поверење наших предака за овог љубимца довело је до рођења многих који ће прихватити и веровања везана за уважени начин пса. Дакле, у новогодишњој ноћи, када моћ племенитог знака стиче своја права, одржава се посебна „приповиједања“, која се одржавају са свом озбиљношћу.

 • Паул лаје псе у Новој години, можеш да кажеш судбину његовог вереника. Неопходно је изаћи у двориште ваше куће након дванаестог сата, дванаест минута - слушати околне звукове, чекајући пса лајати:
 1. Ако се однекуд чује једнократна "вау", то значи ускоро чекати на прагу проводника.
 2. Весели и звучни лајави трагови и весела диспозиција будућег мужа, чији изглед такође не треба дуго чекати.
 3. Љутити и жестоки пас псовке носи лоше вести - иако ће се заручени састати, биће обдарена непристојном природом, а породични живот обећава свадје и кућне огреботине са њим.
 4. Ту је продоран пасји урлик - судбина удовице.

Постоји знак да задовољење животиња са посластицама прије новогодишњих празника такођер може утјецати на судбину.

 • Још једна необична метода новогодишње среће је вуна за псе. Сакупљени сноп мора бити спаљен преко пламена свијеће, овисно о томе како ће горјети, можете интерпретирати своју будућност:
 1. Ало-жути раван и предиван пламен говори о сретном породичном животу у будућности.
 2. Неуредни и бучни пламенови говоре о пропалом браку.
 • Предвиђање ваше будућности може се постићи провођењем ритуала обраћања на сенци пса. Потребно је да припремите свеће, распоредите их тако да пламени пламени бацају добру сенку на површину зида. Када је све спремно за испуњење прорицања судбине, пас улази у собу. Према ономе што ће се "слике у сјени" појавити на зиду - можете интерпретирати и дати назнаке о вашој судбини:
 1. Планина се види - наредна година обећава низ тестова и препрека за постизање својих циљева.
 2. Двије планине - за лоше здравље.
 3. Слика рибе која се појавила - дете ће се појавити у кући
 4. Птица упозорава - морате да будете више прорачунати и паметнији.
 5. Зец позива на остварење храбрих дјела.
 6. Ако није било могуће препознати нешто конкретно, онда је судбина особе у његовим рукама, он је слободан да окрене ток свих догађаја у свом животу онако како он жели.

Нагађање у ноћи пред долазак нове године значи пуњење празника са још више магије, претварајући је у прави магични ефекат, мистериозан и интригантан. Или једноставно разблажите пријатељску забаву занимљивом и узбудљивом забавом. Главно је не заборавити да је Нова година вријеме испуњења жеља! Време када се чуда дешавају!

Погледајте видео: NYSTV - The Secret Nation of Baal and Magic on the Midnight Ride - Multi - Language (Децембар 2019).

Загрузка...