КУЋА И ХОБИ

Шта учинити да се жеља испуни? Техника испуњења жеља

Нису сви у овом животу рођени под срећном звездом. Неко добија све брзо и лако, достиже висину без преседана и успева да буде увек и свуда. А неко једноставно нема среће. И нема среће у свему, од баналних ситница и завршава се озбиљнијим животним аспектима.

Наравно, да бисте постали успешни у животу, морате уложити много напора. А као поуздан помоћник у постизању овог циља биће магијска моћ.

Нећемо ући у магију, донијети било какве ритуале користећи необичне и понекад застрашујуће објекте. Једноставно ћемо вам рећи о правилима технологије која ће вам помоћи да привучете срећу и испуните сваку жељу.

Правило # 1: Верујте у себе и оно што радите.

Ако одлучите да привучете срећу на своју страну, онда морате безувјетно да верујете да ће предложена техника дефинитивно помоћи, и врло брзо ће се све ваше жељене жеље остварити.

Многи који су испробали ову технику нису ништа постигли, јер категорички нису вјеровали у њу и сматрали је бесмислицом. У ствари, овде се примењује такозвани плацебо ефекат: ви намерно инспиришете себе да ће све дефинитивно успети.

Правило број 2: смислите исправан текст

Формулација жеље мора бити исправна, компетентна и јасна. Само ви морате разумети да жеља мора бити у разуму, а не у супротности са законима нашег Универзума.

На пример, ако погодите да желите звезду са неба или нешто слично, онда ви сами схватате да се то никада неће остварити.

Будите сигурни да врло јасно артикулирате оно што вам је потребно и шта очекујете. Још једна важна тачка у формулацији: жеља се мора наглас изразити и односити се на садашњост.

Примјер: ако желите имати довољно новца, онда реците не “Ја ћу имати пуно новца”, али “Имам пуно новца” или “Ја сам богат”.

Правило број 3: створите право расположење

Морате бити у добром расположењу док компонујете и говорите. Ако ваше расположење није тако милитантно, онда се може исправити, да тако кажемо, уз помоћ добре музике, гледајући смешне видео снимке, занимљиве успомене.

Корак по корак опис технологије

Чим осетите да сте прикупили позитивну енергију, наставите са акцијом. У стварности, све се састоји управо од формулације и изговора жеље.

Сви Можете радити било који посао: чишћење куће, сликање, слушање музике, итд. Али главна ствар - повремено се заустављају и јасно, кажу наглас своју жељу. Биће довољно да се то ради неколико пута током дана да би се прешло на завршну фазу.

У последњој фази, морате дефинитивно отпустити свој сан и више не размишљати о томе. А када потпуно заборавите шта желите - одмах ће оживјети.

Сретно и испуњење свих жеља!

Погледајте видео: АРХИЈЕРЕЈСКА ЛИТУРГИЈА У ХРАМУ СВЕТИХ АПОСТОЛА ПЕТРА И ПАВЛА У АРАНЂЕЛОВЦУ (Јули 2019).