КУЋА И ХОБИ

Знакови среће - знаци судбине око нас

Наши преци су били уверени да свака акција или феномен који се дешава у животу има одређено значење. Вјеровали су да на тај начин судбина даје знакове који помажу у рјешавању свакодневних проблема, уловити срећу и заштитити себе и своју обитељ од невоља и невоља.

Који су знакови среће у којима су наши далеки преци безувјетно вјеровали?

ТОП 10 срећних ће узети

  1. Ако приметите муху у чаши или тањиру са храном, ускоро ћете добити веома добре вести.
  2. Ако смо средином фебруара на небу видели дугу (веома риједак природни феномен), то у кратком времену обећава велику радост.
  3. Ако нађете зарђали нокат, ускоро будите срећни. Ни у ком случају не пролазите поред таквог налаза. Узми га са собом и чувај га у свом дому. Овакав амулет ће ојачати осећања у породици и помоћи ће да се успостави међусобно разумевање.
  4. Ако сте случајно закорачили на балегу - сачекајте радосне вести у вези ваших финансија. Можда ћете ускоро бити унапријеђени, даћете премију. Или ћете можда наћи новчаник са новцем или освојити лутрију.
  5. Погледај своју децу. Ако је дјечак врло сличан мајци, а дјевојчици - оцу, онда чекају сретну и безобразну будућност.
  6. Кртице на телу, које се налазе на оним местима које не можете видети, могу рећи о срећној судбини.
  7. Ако на путу наиђете на особу која има грбу или која је шепава, она обећава велику срећу и успјешно рјешавање животних проблема.
  8. Ако сте на улици без икаквог разлога, залутали луталица мачке или пса - сачекајте добре вести. Ако сте са собом имали нешто јестиво, немојте се сажалити и дати га животињи.
  9. Ако нађете дјетелину са четири латице или јоргован са пет латица - сачекајте велику радост, која ће се тицати ваше цијеле породице. Да вас судбина не би преварила, узмите са собом и пронађите сухо.
  10. Када су донели кући купљено поврће, размотрите их. Ако добијете дуплу мркву или кромпир - ускоро ћете бити одушевљени запањујућим вијестима, које могу постати судбоносне у вашем животу.

Вјеровати или не вјеровати?

Наравно, можете вјеровати у знакове среће безувјетно, али можете га узети мирније, не обраћајући пажњу на знакове судбине. Али! Ако сте, на пример, на свом путу наишли на грбавца или мува ушла у супу, зашто не бисте поверовали да је то судбоносни знак?

Заиста, знамења нису само мудрост далеких предака, већ и посебан психолошки алат који дјелује као само-сугестија на разини нашег подсвјесног ума. А ако увек размишљате о добрим стварима, онда ће увек бити среће, радости и среће у вашем животу!

Погледајте видео: Šta zaista znači kad nas svrbi levi dlan (Децембар 2019).

Загрузка...