ЛЕИСУРЕ

Ко ће имати среће у јануару 2019? Астролошка прогноза

Жута земаљска свиња - великодушна и доброћудна господарица наредне године пружиће скоро свима прилику да искористе мирно расположење и добију много пријатних изненађења од судбине.

Најважније је да не будете лењи, већ већ од првог дана јануара да почнете да испуњавате сва наша обећања дата у новогодишњој ноћи. Позлаћивање не воли празно и неодговорно и више ће подржавати оне који раде на резултату.

Који су знаци среће дословно ће пратити и помагати у свим сферама живота у јануару, а који ће морати да се напуне и ослањају само на свој предани рад и упорност, можете завирити у хороскоп за први месец нове године.

Ован

Почетак месеца биће вам посебно сретан у вашем професионалном расту. Ваша сигурна позиција ће вам помоћи да постигнете своје циљеве брзином муње. Крај месеца ће вам се чинити мало тешким, али не бисте требали одустати, морате радити без успоравања!

Таурус

Јануар ће вам донети срећу у материјалном смислу. Новчане примитке треба вјешто улагати у профитабилан посао, тако да сљедећи мјесец неће бити мање успјешан.

Близанци

Немојте се надати дарежљивим даровима од судбине. Први мјесец у години неће бити превише љубазан према вама. Твоја несталност и нестабилност у будућим плановима ће играти са вама окрутном шалом.

Рак

Завист која ће надјачати неће вам дозволити да видите да су звезде припремиле много позитивних тренутака, посебно средином месеца. Будите пажљиви према свом животу и не будите ометани другима.

Лион

Морате бити изузетно опрезни у личној сфери. Срећа ће се окренути од вас, а месец ће бити испуњен многим конфликтним ситуацијама. Покушајте да останете мирни и ситуација ће се побољшати крајем јануара.

Девица

То је тај који ће овог месеца бити срећан као нико други! Љубавне вибрације ће испунити ваше срце. Појединци могу сасвим задовољити половину, а породица само ојачати своје односе са вољеним особама.

Ваге

Звезде из јануара нису посебно размажене, али не напуштају потпуно своје покровитељство. Мјесец ће бити тежак, али увијек постоји излаз, ако својим добрим дјелима то доказује да заслужујете најбоље.

Сцорпион

Прве седмице у јануару могу вам дати непријатне ситуације које вам могу помоћи блиски људи. Главно је да одлучите коме можете да верујете и са ким је боље да немате ништа заједничко.

Стрелац

Ко неће морати напрезати - то је за вас. И у приватном животу иу материјалу. Месец обећава да ће бити одличан. Главна ствар - не будите лењи и донесите све до краја.

Јарац

Само добре вести које очекујете средином јануара. Не бојте се користити информације које ће вам се отворити, а онда ћете постићи признање колега и дивљење рођака.

Акуариус

Никада не морате превише бринути о недостатку среће. Звезде и даље размазити и помоћи, упркос чињеници да све узимате здраво за готово. Време је у првом месецу године да почнете да делите и помажете онима које сте стекли са онима којима је то потребно.

Риба

Јануар вам неће почети превише добро - дугови ће се осјетити. Морате брзо да платите и више не ризикујете. На крају месеца чекају вас пријатне вести, а можете чак и да покушате да играте на лутрији, јер звезде желе да направите мали поклон!

Погледајте видео: Mesečna prognoza za januar 2019. i Nagradna igra (Август 2019).