ЛЕИСУРЕ

Зашто не даш ножеве? Можеш! Како дати такав дар без проблема

У скупим антикварницама, често се налазе ножеви од племенитих метала и интарзирани драгим камењем. Они изазивају одушевљење, дивљење и друге дивне осјећаје. Већина људи сматра да је част примати такво оружје за личну употребу. Али знају ли да се овај дар не може представити?

Вриједан поклон за праве мушкарце

У многим земљама од памтивијека ово је увијек био случај. Драгоцјени поклони у облику ножева, сабља и мачева дати су најстаријим и посебним. Сваки човек који поштује себе имао је читаву колекцију хладног оружја.

Зашто се онда такав дар сматра непожељним и несретним? Наравно, сваки знак и сујеверје имају одређену историју. Они су формирани дуго времена и имају прилично озбиљно објашњење.

Неадекватно пијанство

С обзиром да ножеви спадају у објекте који пробијају, могу повредити или чак убити особу. Сходно томе, неопходно је пажљиво их третирати, поштујући одређене сигурносне прописе.

И на прослави где има алкохола и, као резултат, пијаних људи, ова ставка ће бити сувишна. Познате су праве приче када је донирани нож коришћен у борби. Резултат су озбиљне повреде, па чак и убиства.

Непријатна удружења

Сваки субјект изазива одређене позитивне и негативне асоцијације. Ово се односи и на ножеве. Они су оштри, што значи да су рањени, припадају оружју гужве, што значи да могу убити. Таква удружења немају пријатна и топла осећања.

Према томе, на такав празник као вјенчање они вас сигурно неће разумјети ако виде такав дар. Ако заиста желите да млада породица има висококвалитетне ножеве у кухињи, онда је боље ставити новац у омотницу и лагано наговестити шта треба потрошити.

Користи се у магији

Ножеви су се увек користили иу магијским ритуалима. Они су један од главних атрибута мађионичара који поштује себе. Мало људи може претпоставити да га користе у добре сврхе.

Практично свака особа, гледајући нож, игле, игле и друге оштре предмете на свом прагу, тај сат ће осјетити мистични ужас. Чак и они људи који нису овисни о езотеричарима неће хтјети осјетити негативну моћ таквих магичних објеката.

Стога, на подсвјесном нивоу, примајући сечиво као поклон, чак и ако је врло скуп и лијеп, ми се интерно смањујемо и очекујемо штрајк.

Како дати ножеве, не плачи невоље

Наравно, сви горе наведени негативни знаци и празновјерја не вриједе за љубитеље оружја, антиквитета и само ловаца. Ови људи ће са великим задовољством узети такав дар. Не плаше се никаквих негативних уверења и предсказања. Упркос томе, и даље морате да се придржавате одређених правила, дајући такав дар, како не бисте изазивали проблеме.

Ако донирате нож, онда мора бити у корицама, корицама или барем у кутији - тако ћете бити заштићени од случајних повреда.

Потребно је изабрати само висококвалитетан челик, без крхотина, огреботина и других оштећења. То су уобичајена, свакодневна и свакодневна правила.

Пошто се нож односи на предмете који се користе у ритуалима, не заборавите на магичну сигурност. Његово поштовање, понекад, много је важније од других правила.

Прихватајући поклон пирсинг-резања, морате му дати номиналну накнаду, само неколико новчића. Пре употребе обавезно оперите под хладном текућом водом.

Свако, чак и кухињски нож захтева пажњу и поштовање. Изоштрите у времену, стално стављајући га на посебно место, не прљајте - то су основна правила која се морају поштовати. Онда ће нож служити дуго и истинито, и никада неће тражити крв свог господара.

Сва ова елементарна правила била су позната од стране наших предака и увијек их је слиједила. Зато се никада немојте бојати дати ножеве и узети их као поклон.

Погледајте видео: DIY Morning Routine - 25 Life HACKS to Get Ready Fast for BACK TO SCHOOL! (Може 2019).