Холидаис анд Гифтс

23. децембар: како пронаћи некад изгубљене ствари и новац. Обреди дана

Сваки губитак је ударац нашем нервном систему. Нико, нажалост, није имун на ово. Можемо изгубити нешто или новац на улици, па чак и код куће. Ако се, након што сте се смирили и након што сте темељито претражили сва скровита мјеста, нисте добили прави резултат, онда можете прибјећи другим учинковитијим методама. 23. децембар је један од најбољих тренутака у години. Светац заштитник овог дана је Св. Мина, која помаже не само да излечи физичке проблеме вида, већ и да открије оно што је раније било скривено. Шта тачно треба урадити да би се нашао губитак?

Како ће вам молитва помоћи у тражењу несталих?

Прво морате да се концентришете и запамтите где сте последњи пут видели изгубљену ствар. Онда, ако имате икону Мине, онда је користите. Ако не, онда не брините. Контактирајте свеца и замолите га за помоћ у потрази. Сигурно ћете се чути овог дана! Ако патрон сматра да је то потребно, он ће вам показати начин на који требате гледати. После тога, вратите се на места где сте већ претражили и можда вас очекује пријатно изненађење.

Чаробни обреди претраге 23. децембар

Ако молитва није помогла, онда можете прибјећи магијским ритуалима. Ево примера најефикаснијих:

Са љубичастом свећом. Прво морате упалити свијећу и ставити је у средину највеће собе у кући. Опустите се и погледајте ватру, док је јасно шта тражите. Слика коју видите у овом тренутку ће позвати његову локацију. Ако овај метод није помогао, онда морате погледати восак - са које стране ће се излити, затим у том смјеру морате погледати.

Тхреад. Пресавијте било коју нит седам пута и везајте седам идентичних чворова. У ноћи између 22. и 23. децембра, ставите је на главу кревета или испод јастука. У сну долази одговор на ваше питање.

Пендулум. Такав уређај је лако урадити својим рукама. Да бисте то урадили, узмите дебели конац, најбоље је везати и везати прстен, по могућности злато. Да бисте пронашли губитак, морате да доведете такво клатно на различита места и поставите конкретно питање о томе да ли постоји нешто овде. Ако клатно почне да замахује на одређеном месту - пажљиво проверите ревизију тамо!

Хербс. Ако сте сигурни да ваш предмет није украден, а ви сте га изгубили у кући, онда морате да сакупите следеће биљке: мајчину трску, пелин и лаванду. Загрејте их у тави док додајете кап алкохола. Запалите их - пратите дим који пролази кроз стан. Он ће показати локацију ствари.

Матцх. Меч који је изгорео на пола мора нацртати крст на десној руци. После пола сата, треба да га исперете са млеком и изговорите ове речи: "Све што је изгубљено је близу мене и Господ неће дозволити да ми се ишта удаљи. Чак и (изгубљена ствар) ускоро ће се наћи и биће среће за мене."

Земљишта за недостатак новца

Најлакши начин да изгубите новац у својој кући је да направите залиху и заборавите где. Има много таквих примера. Као резултат тога, могуће је све окренути наопако, а још увијек је тешко пронаћи драгоцјено скровито мјесто. Али шта да радимо ако се новац изгуби на улици или је украден? Постоје врло добре парцеле које помажу у таквим ситуацијама.

Да бисте пронашли изгубљена средства - изађите на препун пут и израчунајте тачно 21 корак, а затим прочитајте следеће:

"Како ја идем, па ће ме новац срести. Чекају ме, а ми се сретнемо с њима. Колико људи хода овдје, толико новца ће ми доћи."

Ако вам је новац украден, реците ово:

"Лопов, не шали се, пусти ме да нађем новац. Посао је посао, реч је моћ. Бог ми помогне, и врати ми новац."

Лопов вам, наравно, неће донијети новац кући, али ћете имати додатне могућности да лако зарадите потребан износ.

Горе наведени ритуали су ефективни током читавог времена, али управо је 23. децембра њихова снага била посебна и они који би тражили помоћ овог дана свакако би помогли.

Погледајте видео: NYSTV - The Genesis Revelation - Flat Earth Apocalypse w Rob Skiba and David Carrico - Multi Lang (Јули 2019).