ЛЕИСУРЕ

Шта би се требало бојати у јануару 2019. године? Астролошка прогноза

Јануар 2019. биће веома проблематичан и проблематичан. Биће неопходно хитно решити многе проблеме: расподелити нагомилане дугове, завршити нерешене случајеве и планирати нове. Али за сваки знак зодијака постоје додатне потешкоће.

Ован

У Овну, Јануар ће бити прилично тежак у свим сферама живота без изузетка. На послу, због тврдоглаве природе, проблеми ће почети са властима. У породичној арени могући су скандали, опет због инконтиненције Овна. Главни задатак овог месеца је да пронађу заједнички језик са својим рођацима, пријатељима и сарадницима.

Таурус

За Таурус, први мјесец нове године ће бити врло успјешан. Сви заказани састанци ће бити успешни, профит ће бити за ред величине већи него у другим месецима. Али постоји опасност од стицања апсолутно бескорисне ствари. Стога је боље одложити новац.

Близанци

Близанци у јануару ће имати времена за све: одмарати се, подићи недовршени посао и чак зарадити мало. То ће бити веома благовремено, јер ће празници захтијевати знатне трошкове. Усамљени близанци би требало пажљиво да бирају нова познанства, јер ће датум који не обећава довести до вјенчања у будућности.

Рак

Ракови су веома срећни - биће прилике за одмор у иностранству, што ће потегнути море трошкова. Али емоције и утисци засјенили су сва непријатна финансијска питања. Чак ни празан новчаник не би требао изазвати зајам или зајам. Али потписивање важних докумената боље је одложити. Због непажње могући су даљњи проблеми.

Лион

У јануару, Лавови ће се осећати као прави краљеви. Све им је на ногама: вољенима са изненађењима, уносни уговори се склапају на послу, забава се наставља са пријатељима. Постоји један велики "али" - постоји шанса да се поткопа желудац са огромном количином хране.

Девица

Дјевице морају бити спремне да прихвате многе промјене у свом животу у јануару. Најугоднија ствар је упознавање са веома занимљивом особом која ће се касније претворити од пријатеља у супружника. Замрачити први месец нове године биће финансијски проблеми, али ће уштеде и разумни трошкови помоћи да се то избегне.

Ваге

Јануар је веома добар месец за Вагу финансијски. Биће могуће све уредити и чак отворити ваш посао. Али у овој фази морате све да урадите сами. Постоји ризик да вас преваре чак и најближи људи: пријатељи и рођаци. У приватном животу могу постојати и разочарења: односи који су настали у овом периоду ће се показати неискренима.

Сцорпион

Мање од свих Шкорпиона ће желети да се опросте са јануарским празницима. Можете си помоћи себи и фитнесу и јоги. Успјешно ће бити средином мјесеца - примит ће се нова понуда за посао. Потребно је сагласити се: ово је одлична прилика да побољшате своју финансијску ситуацију.

Стрелац

Стријелац ће мјесец почети угодним обитељским проблемима с обитељи. Овде се завршавају све добре ствари. Финансијски проблеми Стрелетске трупе ће бити тако близу срцу да се могу гурнути у депресију. Све невоље ће се ускоро завршити, а здравље може бити поткопано.

Јарац

У првом месецу 2019. године, Јарац има сваку прилику да се посвађа са најближим људима ако не контролише своје изразе. Чак и породица може да вам окрене леђа ако чује неоправдане критике и увреде. Сви психолошки проблеми ће преобликовати уносну нову понуду за посао. Али мораћете да се преселите, можда у неку другу земљу. Јарац треба пажљиво успоставити блиску везу, постоји шанса да уђе у љубавни троугао. Укључи главу и све ће бити у реду.

Акуариус

Јануар за Водолију одржаће се у вихору љубавних искустава. Све се може окретати тако брзо да немате времена да схватите где и са ким сте. Због ових догађаја постоји много могућих проблема на послу. Ако контролишете себе и шта се дешава под контролом, можете добити дуго очекивану промоцију у служби.

Риба

Риба у првом мјесецу нове године може бити на рубу пропасти. Морат ћемо тражити помоћ од пријатеља и рођака, али то је једини начин да пливамо из дуга. На позадини ових проблема, чак и љубавна веза ће имати укус новца.

Погледајте видео: The bridge between suicide and life. Kevin Briggs (Децембар 2019).

Загрузка...