Тестови

Забавна забава за Нову годину 2019 - тест "Драв а пиг"

Тестирање је идеално спроведено у великим и забавним компанијама, његови резултати ће рећи о посебностима карактера пријатеља и колега. Дајте сваком учеснику комад папира и оловку. Почните. Испитаници са затвореним очима (користе шал за ово) нацртају свињу. Тада се радови потписују, склапају и објесе на такав начин да их сви присутни могу видјети. Слике свих прилично веселе и тиме стварају пријатељску и дружељубиву атмосферу. Када се смешни коментари повуку, можете почети са објављивањем резултата за сваки рад.

Тумачење теста

Животиња је приказана на врху листа.

Карактерише особу као образовану, позитивну и обдарену оптимизмом. Главни квалитет његовог карактера је искреност. Ако на свом животном путу наиђе на невоље, он их поднесе уздигнутом главом, вјерујући да након сваког пада одлази.

Животиња је приказана у средини листа.

Карактерише субјект као реалистичку личност. Овај човек никад није вијугао у облацима, знао је шта жели и увек је реализовао своје планове. Његова дјела су рационална и промишљена неколико корака напријед.

Животиња је приказана на дну листа.

Ова особа има песимистички поглед на живот. Али упркос сиво-црној слици света, у природи теста увек постоји место за ситне шале и вулгарне шале које он често односи на своје рођаке, пријатеље и колеге.

Глава животиње се окреће улево

Говоримо о људима конзервативцима. Воле да се придржавају утврђених животних принципа и "савршено" памте све рођендане и друге знамените бројеве.

Свињска глава окренута улијево

Такви људи су обдарени иновативним способностима. Они лако уочавају промене у животу и не припадају љубитељима породичне среће. Не може свако да се помири са најновијим квалитетом.

Глава животиња гледа равно

Ови људи имају посебну директност и веру у натприродне способности. Ова потоња карактеристика спречава појаву пријатеља. Такви људи би требали бити мање укључени у спорове како не би дошли до великог броја непријатеља.

Слика је испуњена многим детаљима.

Највјероватније, тест је власник аналитичког ума. Изузетно је опрезан и сумњичав, због чега је у свом цртежу користио што више детаља. Служба безбедности је место где ће се та особа манифестовати на најбољи могући начин.

Делимично приказана животиња

Људи овог типа су превише емотивни, а понекад једноставно наивни. Они се не плаше да ризикују. Поседујући велике креативне способности, лако се могу појавити у таквој професији као цопивритер.

Животиња има мање од четири ноге

Овај учесник тестирања представља посебну опасност. Његова глава је пуна подмуклих планова, који су, хвала Богу, далеко од реализације. Разлог за то ће бити стидљива природа и недостатак воље.

Животиња има све четири ноге.

Ови људи имају тврдоћу погледа. Они су врло поуздани пријатељи који увијек могу доћи у помоћ у правом тренутку. Њихова животна стабилност се може само завидети.

Животиња има уши насликане

Сликане уши су добар знак. Такви људи су велики слушаоци. Што су уши веће, особа пажљивије зна како да то уради.

Животиња је приказана са репом

Реп симболизира љубав. Његове димензије, као иу претходном случају, указују на обим ове способности.

Погледајте видео: Lexus NX300h 4x4 test - (Јули 2019).