ЛЕИСУРЕ

Ко ће донети срећу и срећу у јануару 2019?

Припрема се да постане господарица надолазеће Нове године - Жута Земља Свиња. Доброћудна и хировита, прагматична и меркантилна, сваком ће потпису дати прилику и снагу да испуне жеље у наредној години.

Али не можете дозволити да све тече својим током, безбрижност и неактивност никоме нису помогли у овом животу.

Такође не треба очекивати посебну пажњу на себе, јер је претерана наклоност пуна накнадне равнодушности. Боље мало, али редовно. Дакле, они који желе да погледају у будућност могу добити неке тајне детаље у хороскопу.

Ован

Први месец ће вам донети добар почетак за ваше планове. Али немојте радити такозване оштре покрете. Све акције морају бити пажљиве и уравнотежене. Емоције морају бити суздржане и не допустити им да вас ухвате. Ово ће задржати ситуацију и напредовати с повјерењем.

Таурус

Свиња ће хтети да вас провери због расипања, па држите своје коње и паметно инвестирајте нове приходе који ће вам омогућити да у наредним месецима само повећате уштеду. У супротном, срећа ће се окренути од вас.

Близанци

Уочљива наклоност према вама на почетку године може вам окренути главу. Али не ослањајте се у потпуности на судбину. Наставите напорно радити, а резултат неће дуго трајати.

Рак

Бес и завист су заслепљујући. Не дозволите да ти осјећаји засјењују твој ум. Све у свемиру је међусобно повезано, тако да добро привлачи срећу и успјех. Не пропустите своју прилику.

Лион

Понекад, да би направили два корака напред, морате се повући. Немојте га сматрати поразом, само се предајте и пажљиво погледајте. Можда ће вам ова станица дати времена за неопходну анализу ваших даљих акција у тренутној ситуацији. Као што кажу, пре него што вриснете, рачунајте у свом уму на десет.

Девица

За вас, месец ће бити најуспешнији у смислу породице. Усмерите своју снагу до жељеног вектора и добијете позитивне емоције. Породичне проблеме понекад је лакше спречити него исправити. Обратите посебну пажњу на породицу и пријатеље и будите срећни.

Ваге

Никад не одустај. Срећно - хировита Мадаме, воли да тестира снагу. Чим се одлучите да се предате, у овом тренутку она се може окренути према вама. Али ако је нико не чека, онда ће се опет окренути.

Сцорпион

Понекад је невоља разумевање ко је ко. Можда треба да боље погледате људе око себе и да ће се истина отворити сама од себе? У неуспјеху, главни асистент ће бити рођаци. Направите праве закључке и све ће бити у реду.

Стрелац

Ово је твој месец. Гилт је одлучио да вас награди за ваше напоре на свим фронтовима. Али не треба да носите круну, ваша позиција је веома нестабилна. Рад и само рад ће вам дати жељени.

Јарац

Ваша је друга половина месеца. Прва је да се више пажње посвети детаљима. Убудуће ће им помоћи да додају целу слику и добију главну награду. Али немојте претјерати. Вишак кавила може направити разлику у супротном смјеру.

Акуариус

Судбина ће те тестирати не само због издржљивости, већ и због човјечности. Погледајте око себе, можда је некоме заиста потребна ваша помоћ? Будите пажљиви према другима, јер је срећа променљива.

Риба

Парадоксално, али понекад у животу, минус на минус даје плус. Стари неуспех, корак по корак, воде вас до победе. Али нада за некога је немогућа. Покушајте се ослонити само на своју снагу и способности. Укључујући у материјалном смислу. Узми шансу. Можда срећа само чека на ово од вас.

Погледајте видео: 1 TROOP TYPE RAID LIVE TH12 (Децембар 2019).

Загрузка...