Удобност у кући

Зашто не задржите кактусе код куће?

Свако је упознат са таквим окружењем: канцеларија, много столова, компјутери на њима и мале лонце са кактусима у близини монитора. Толико смо навикли на ове сапутнике нашег живота да смо престали да их примећујемо. И узалуд. Многа сујеверја повезана су са кактусима, а узет ће само занимљиве приче. Али најчешће се поставља питање, да ли је могуће задржати бодљикаву лепоту код куће?

О кактусима је увек било много митова. Вјеровати или не јест особна ствар сваке особе, али још увијек морате открити разлоге забране.

Заштитна функција

Почнимо са чињеницом да изглед постројења већ чува. Њене бодље, као и други оштри предмети, не изазивају посебно пријатна дружења. Управо због тога многи људи су опрезни у држању кактуса код куће.

Логично, комбинација оштрих иглица и меснатог стабла, значи да ова биљка не само да може нашкодити, него и имати користи. Спине штите нежно зелено срце биљке. Дакле, сами кактуси имају заштитну функцију.

Ако их третирају са нежношћу и бригом, заштитит ће своје господаре од вањских негатива. У складу са тим, у случају понашања који се брине о ђаволу, кактуси се могу осветити, повећавајући број свађа, подјела и препирки између чланова породице.

Правилан положај

Први показатељ да вас је биљка узела је цветање. Али за ово треба да пратите одређена правила њиховог живота у кући. Пошто кактус може обављати заштитну функцију, потребно је да расте у зони акумулације или могућност продора негативног.

То је довољно удобно у близини монитора рачунара и телевизора. На прозорским прозорима у кухињи, ходнику или дневном боравку кактуси се одлично осјећају. Једино опште правило је присуство велике количине светлости.

Не препоручује се задржавање бодљикавих људи у дечијим собама и спаваћим собама. Уосталом, енергија у овим просторијама треба да буде мека и нежна. Није баш удобно за спавање у соби у којој се налазе трње.

Ко не треба да почне кактусе

Препоручљиво је слушати нека правила одржавања постројења. На пример, није препоручљиво да кактуси буду слаби, плакати и несигурни људи. Може погоршати стање особе и потиснути је. У кући се осећа нелагодност. Али за самопоуздане и јаке воље кактуси ће бити идеални сусједи.

Ако се кактуси не укоренеју у кући, немојте се одмах узнемирити, можда у вашем дому уопште нема негативне енергије.

Препоруке за мушкарце и жене

Постоји веровање: ако човек има склоност ка алкохолизму, кактуси га могу само погоршати. И, генерално, они не воле мушку половину становништва. И ако је, на примјер, муж већ уморан од своје супруге, а она не зна како да га се ријеши, присуство кактуса ће прије или касније изазвати његов одлазак из куће. Усамљеним девојкама и неудатим женама се такође не препоручује да држе бодље у кући. Изгледа да плаше кандидате за руку и срце. Као резултат тога, заувек можеш остати стара собарица.

Главна ствар је брига!

Истина или не, све што је речено о кактусима није сигурно познато, али ипак треба да послушате савет. Сваки становник куће, било да је то биљка, животиња или особа, осјећат ће се добро и угодно ако је окружен љубављу и топлином. За узврат ћете добити много више.

Кактуси нису изузетак - добијање бриге, љубави и нежности, они ће вас заштитити од било какве негативности и проблема. И веома лепо цвеће које ће вас ваши бодљикави пријатељи наградити ће бити потврда ваше међусобне љубави.

Ако не припадате брижним узгајивачима цвијећа, боље је да не ризикујете своје благостање и домаћу атмосферу и одбијате таквог "животног партнера" ​​као кактус. Чувајте своју породичну срећу!

Погледајте видео: 8 новых свиданий - 8 нових сусрета 2015 Руска комедија са преводом (Октобар 2019).

Загрузка...