ЛЕИСУРЕ

Које опасности чекају сваки знак зодијака 2019. године?

Предстојећа година Жуте земљане свиње завршава дванаестогодишњи циклус према источном календару. Сходно томе, у овом тренутку је потребно сумирати резултате: завршити недовршене послове, ријешити се лоших навика, непотребних ствари и веза. Али за сваки знак зодијака постоје своје опасности, препоруке и предвиђања за 2019. годину.

Ован

Ован ове године има добре шансе да промијени своје животе на боље, посебно у првих неколико мјесеци. На послу можете рачунати на напредовање у каријери, иу свој лични живот - на нови роман. Али ако Ариес не преиспита свој став према другој половини, онда ће се сваки роман врло брзо завршити. Пред крај године, морате се одморити и водити рачуна о свом здрављу.

Таурус

За Таурус Пиг године ће се одржати радови и бриге, које ће донијети добар приход. Али не заборавите на остало. Неки представници овог знака могу одлучити да отворе бизнис. Бикови који имају породицу могу постати родитељи, а нежења ће се сусрести са љубављу за живот. Чак и случајни познаници имају шансу да остану у животу Тауруса заувек.

Близанци

Жута свиња је веома подржавајућа од Близанаца. У свим својим настојањима и настојањима, очекује их успјех. Али није потребно претеривати и ставити у позадину послове породице. Због тога могу настати сукоби. Лети ће се моћи опустити у добром одмаралишту. Неожењене близнакиње могу да окрећу духовиту романсу.

Ракови

За Раков ове године ће бити доста тешко. Они су затворени у себи и могу одбити да комуницирају чак и са најбољим пријатељима. Успјеси у раду могући су само код оних рака који не раде у тиму, већ на себи. Нема потребе да идете у подземље, боље је максимизирати свој друштвени круг, бавити се спортом и бити друштвено активни. За представнике овог хороскопског знака постоји ризик од добијања прекомерне тежине.

Лионс

Лавови ће почети у јануару врло активно иу истом духу ће провести цијелу годину. На послу, чека напредовање и додатне одговорности. Породица ће све време бацати нове проблеме који ће се морати брзо решити. Такав активан и нервозан начин живота може озбиљно угрозити здравље. Нема потребе да вам махнете руком, морате хитно да одете код доктора. Бацхелорс ће упознати некога за кога ће бити спремни да оду у други град или чак у неку земљу.

Виргин

Дјевице ће пожњети плодове рада претходне године и добити ће управо оно што су зарадиле. Постоји велика вероватноћа да ћете имати страствену романсу у канцеларији, која чак може довести и до круне. Морате пажљиво пратити своје здравље, јер постоји опасност од хроничне болести. Крај године ће бити веома продуктиван у послу. Много занимљивих финансијских понуда ће почети да долази.

Ваге

Вага - једини знак зодијака, који се ове године не очекује специфични здравствени проблеми. Веома успешне ће бити све иницијативе у раду. Можете направити свој хоби стварним животом. Али потпуна страст за креативношћу ће уништити однос у породици. Ситуација се може исправити великом куповином или поправком у стану.

Сцорпионс

Шкорпиони из 2019. године су година промене. Промене ће се десити у свим сферама живота: на послу иу породици. Све ће се тако драстично промијенити да ће изгледати као да се свијет руши. Али не задуго. Око маја се ситуација мало смирила. Главно је да се све што се дешава не схвата као крај света. Уосталом, ове промјене су само на боље.

Стрелац

Али на Стрелтсову почетком године биће стална разочарења, углавном у финансијској сфери. Али уз помоћ пријатеља и познаника проблеми ће бити решени. И све иде тако добро да ће велике куповине бити могуће. У јесен, слободни Стрелац ће запамтити своју стару љубав и желеће да обнови своју везу.

Цаприцорнс

Јарци, у којима све иде по личном плану, годину дана ће представити многа изненађења. И није увек пријатно. Ово се односи на све области: бизнис, породицу, комуникацију. Јарци ће упознати многе занимљиве људе који ће им додатно помоћи у организирању властитог посла. Буди у стању да их задржиш. Породични људи ће прећи на нову фазу односа, под условом да науче да чују не само свој его.

Акуариус

Највише година сукоба ће бити у Водолији. Неспоразуми се не могу избјећи ни у једној сфери живота. Биће могуће да се ситуација смири ако се сетимо да и други људи имају осећања. До краја године, ако радите на себи и контролишете своје емоције, ситуација ће се радикално променити и све ће бити у реду.

Риба

За Рибе, Година свиње је прилика да се ослободите свих лоших навика и побољшате своје здравље. Представници породица знака ће проводити пуно слободног времена са својим рођацима и чак ће моћи да оду у иностранство. Сви радови ће бити адекватно процењени од стране власти и финансијски награђени. Креативни појединци ће моћи да демонстрирају своје радове: на изложбама, аукцијама, галеријама. Само овде постоји ризик да ћете потрошити више него што имате.

Погледајте видео: GODINE - MC Yankoo ft. DJ Bobby B. & Jacky Jack (Може 2019).