Тумачење снова

Шта је жена из снова

Слика жене изражава бригу, наклоност, нежност и љубав. Снови у којима постоји жена врло је тешко интерпретирати изван контекста сваког сна, јер су сви људи около мушкарци и жене. Стога, да би се утврдиле такве вредности, треба да узмете у обзир оно што вам жена из снова значи, шта она ради и које емоције изазива.

Шта сања о жени у Миллеровој књизи снова

 • Ако жена дође код вас у сну - очекујте интриге иза леђа. Ако се расправљате са њом о нечему, ваши планови ће ускоро бити прекршени и људи око вас ће можда покушати да вас надмудре.
 • Ако сте сањали плавооку бринету са малим пргавим носом, ускоро ћете напустити борбу, у којој сте већ учествовали доста времена и имали много шанси за побједу.
 • Ако сте угледали дјевојку смеђих очију с римским носом, можда ћете покушати да се укључите у опасну игру, рискантан посао, финансијску превару која неће бити окруњена успјехом.
 • Ако жена коју сте сањали има црвену, смеђу или смеђе-црвену косу и раван нос, чека вас изненадна тјескоба, тјескоба, потешкоће у послу.
 • Ако сте у сну видели плавушу, очекујете само омиљене ствари које доносе радост и добро расположење.

Дреам Ванги - жена

Тешко је објаснити специфично значење жене према књизи снова, све зависи од случаја.

Ако је жена која се појавила у сну твоја мајка, онда својим поступцима и ријечима можеш читати своју будућност. Ако вас је ваша мајка сањала на исти начин као и сада, то значи да можете контролисати своје породичне односе, и ускоро не долази до значајних промјена. Ако мајка плаче у сну - ви чекате фрустрације, неслагања у породици, што може довести до развода. Али такав сан омогућава да се то поправи. Мама у сузама - ово је само упозорење на невоље, које још увијек можете избјећи.

Ако жена роди у сну, а ви јој помогнете, ту сте - ускоро ћете имати неке мање промјене које ће довести до неочекиваних и великих посљедица. Ако сте сањали да жена умире током порода - то значи да ћете покушати да побољшате атмосферу у породици, покушате да се спријатељите са њеним члановима, али такав план неће бити окруњен успехом.

Ако се жена у сну рађа брзо и безболно - ускоро ћете се ослободити компликованих, болних задатака које сте дуго радили.

Сањао сам жену - тумачење сна од стране Фреуда

Ако девојке у сну виде нејасно лице жене, то указује на присуство ривала, јаког ривала. Највјероватније, у овом случају, сви ваши страхови су узалудни, а љубомора изазивају само плодови ваше маште.

Ако жена дође до мушкарца у сну, то указује на његове нејасне жеље и фантазије о сексуалном плану, можда дајући сигнал тијелу сексуалну надраженост и потребу за опуштањем.

Који је сан жене према тумачењу књиге Племенити сан Н. Грисхине

 • Видети непознату жену у сну је да у своју машту привуче прототип ваших тежњи и планова, своју визију среће и несреће. Њен изглед показује стање ваше душе, њено понашање - ваш став према вашим поступцима. Ако је жена коју си сањао била нејасна, јасно је - сачекај мање невоље. Ако сте сањали о лепоти са изражајним изгледом - до богатства и среће.
 • Сањала је о трудној жени - ускоро ћете очекивати промјену. Можда се плашите нечега што би се променило у вашем животу и чежњи за прошлошћу.
 • Да види жену ружну, уплашену, тужну, разбарушену - до свађа и сиромаштва. Ако у сну бежи од тебе непозната жена - грешиш у вези било чега. Странац који вас прати у сну значи пут до таме и таме.
 • Да видим жену са брадом - до изненађења и изненађења.
 • Кувар, виђен у сну, значи мир, спокој, примање духовне хармоније, вртлар симболизује наду.

Који је сан жене - тумачење Тсветковљеве књиге снова

 • Да видим тамнокосу жену - до неразумних трачева иза леђа.
 • Ако сте у сну гледали атрактивну жену - очекујте издају ваших пријатеља и познаника.
 • Ако сте у сну чврсто загрлили и пољубили непознату жену - ви буквално "с неба" паднете на побољшање финансијске ситуације.
 • Да би видела ружну старицу треба се свађати са својим комшијама. Може бити и претеча туге.
 • Ако жена која вам се појавила у сну има прекрасну дугу косу - бићете здрави. Ако је била шармантна или невјеројатно лијепа - очекујте нове перспективе које ће донијети успјех у будућности.
 • Ако жена носи црни вео - до смрти.

Тумачење снова Хассе - о чему сања жена

 • Видети у сну жену која се моли Богу свједочи о свијетлим промјенама. Трудница у сну - на срећу. Жена на којој је одијело мушке одјеће значи да доживљавате сексипилнију жељу, тренутке страсти.
 • Пољубити жену у сну значи да ћете ускоро имати прилику да зарадите велики новац, који не би требали одустати. Црнокоса жена - да оговара.
 • Видјети жену с малим дјететом у наручју - пронаћи обитељски мир и срећу. Црвенокоса дама у сну значи превару вољене особе, танак однос.
 • Жена која се смеје сведочи о радости и срећи. Млада девојка у сну значи ризик да признаш бројне безобзирне, луде радње.
 • Сањати о слаткој, лијепој и угодној жени значи ускоро и забаву.

Који је сан друге жене

Ако сте у сну видели другу жену, може бити много тумачења, све зависе од конкретног случаја. Ако нека друга жена сања о девојци, то ускоро значи невољу, неочекивану болест или легло са вољеном особом. Ако у сну таква жена држи неке од ваших ствари у руци, могуће је да ћете ускоро имати конкурента. Ако видите другу жену у сну са својим дечком (мужем), могуће је да такав појединац постоји у стварном животу, који му се поступно приближава и жели да освоји његово срце. Гледајте у овом случају свом вољеном, могуће је да ће се ускоро почети удаљавати од вас. Овај сан није симбол раздвајања, друга жена вам се појављује у сну како би се на вријеме спријечиле невоље.

Ако човек који има вољену особу види у сну другу жену, са којом само блиско комуницира, расправља и размењује мисли, онда се у блиској будућности може оклеветати и распршити око њега. Ако му његов сапутник у сну изазива симпатије, то значи да му у стварном животу недостаје љубави и љубави од изабраног, који већину времена посвећује себи.

Тумачење снова - позната жена

Дуго се мислило да видјети пријатеља у сну значи радити оно што волиш. Да би исправно протумачио такав сан, морате обратити пажњу на то кога имате. Ако видите комшију, време је за кућне послове, посебно за чишћење куће.

Ако сте сањали жену познаницу, али како је знате, не можете се сјетити, - очекује вам срећа у вашим настојањима. Ако сте неочекивано упознали дивну младу девојку у свом сну коју дуго нисте видели у стварном животу, очекујте пријатно изненађење. Ако сте упознали познату старицу - сва тумачења спавања припадају вашој прошлости. Пријатељ у сну значи неугодне трачеве и гласине, може говорити ио неизбежно важном сусрету који ће радикално промијенити ваш живот.

Ако је позната жена која се појавила у вашем сну у ковчегу, не узнемирујте се, ово не указује на смрт овог човека у стварности. Највјероватније ћете у стварности чути причу о успјеху ове особе.

Ако сте сањали познату жену у бијелој вјенчаници, причекајте неочекиване промјене.

Сањати пријатеља који је остао трудна је сјајан знак, без обзира на старосну доб жене, јер указује на богатство, могућност зараде и новац.

Видети познату дјевојку значи нешто што ће вас ускоро подсјетити на догађаје из ваше прошлости и на особу која је млађа од вас.

Такође, много зависи од атмосфере сна. Након што сте у сну видели сестру, сачекали малу борбу, колега - очекујте неке потешкоће, можете их решити само на необичан начин. Ако мушкарац у сну загрли непознату дјевојку, он је подсвјесно спреман за нову везу. Ако сања о својој бившој девојци - жали због распада или активно тражи новог сапутника.

Зашто сан црне жене

Видети црну жену значи искусити дубока осећања, узбуђење, страх од било каквих проблема. Упркос чињеници да се слика црнкиње плаши, такав сан не значи приближавање некој невољи. Највјероватније сте преоптерећени и потрошили пуно времена на један случај. Након таквог сна, потребно је издвојити више времена за одмор, добро спавање, шетњу на отвореном.

Да види жену у тамном велу која покрива цело лице - до смрти познате особе.

О чему је сањала гола жена

Елизабетх Данилова каже да је слика гола жена у сну попраћена негативним емоцијама које се јављају због незадовољства, а не сексуалног, као што се на први поглед чини. По правилу, ово незадовољство је финансијско. Можда сањате да купите ову или ону ствар коју тренутно не можете приуштити, и зато сте забринути, с обзиром да би с таквом ствари ваш живот постао много угоднији. Мушкарци могу сањати о таквом сну због материјалне нестабилности, због комплекса инфериорности, који је узрокован недостатком напредовања у каријери или ниским надницама. На пример, сви пријатељи и познаници могу се похвалити високим платама или занимљивим послом, док сте присиљени да радите од јутра до вечери, узимајући пени.

Ако је жена видјела такав сан, то значи да је веома забринута због своје неподобне гардеробе. Она је стидљива јер не изгледа лепо. Понекад чак и присиљени да се одрекну најпотребнијих због недостатка новца. У овом случају, подсвест шаље жену позив за буђење. Да би се престали бринути о томе, потребно је промијенити животне вриједности, исправно поставити све приоритете и само се смирити. Важно је разумети да је живот предиван, а иза такве црне пруге сигурно ће доћи бела која ће донети светлу будућност.

Сањати о свом голом тијелу значи много различитих интерпретација. Често, жеља за изложеношћу је својствена људима током будности, који доживљавају неурозу или сматрају своје тело неатрактивним. На пример, такве снове Бригитте Бардот је често виђала током неурозе, која је код куће волела да иде гола.

Шта сањају многе жене у сну

Према књизи снова, видјети многе жене у сну значи рађање свијетлих и топлих осјећаја између вољеног, нову фазу односа, коју ће карактеризирати љубазност и међусобно разумијевање. Ако је такав сан био сан старије особе, то значи повратак страственој и спокојној љубави коју су тако дуго заборавили.

О чему још жена може сањати

 • Пијана жена

Ако жена сања да је пијана, у стварном животу је заинтригирана интригама и трачевима, па треба да буде веома пажљива према свом окружењу. Ако је човек у сну угледао свог вољеног у пијаном стању, онда га чека богатство и успех у радним тренуцима. Такође, виђење пијане жене значи да ћете ускоро научити туђу тајну и дуго ћете се бринути о томе.

 • Жена која пева

Видети жену која пева у сну значи радост, срећу и обострано корисно пријатељство. То такођер може значити добивање дуго очекиваних вијести од старог познаника. Ако жена пјева тужне пјесме, ускоро ћете бити изненађени неповољним преокретом важних ствари.

 • Жена са брковима

Ако жена у њој види бркове, то указује на њену узнемиреност, кршење духовне хармоније. Такође, жена са брковима значи нове односе, љубав. Али у овом случају, погледајте партнера, јер он може да делује искључиво у сопственим интересима.

Погледајте видео: Extra veseljaci-Žena iz snova (Август 2019).