ЛЕИСУРЕ

Драме су њихова јака страна. Који од знакова зодијака живи, као у мелодраматичном филму?

Сваки од знакова зодијака некако карактеризирају не само позитивне квалитете, већ и негативне. За неке, прилично тих и удобан живот, али постоје појединци којима је потребна пуна драма и тантруми за потпуно задовољство.

Наш рејтинг ће показати који представници зодијачког круга су прилично мирни и адекватни, а на позадини којих се једноставно почињу главни ликови мексичког филма.

12 место - Акуариус

Такви људи не скандали и превише драматизирају. Њихов начин живота лежи у лакоћи и одсуству било какве одговорности. Ако ће Водолија ући у главу да се препире са неким, онда ће то радије изгледати смешно него озбиљно.

11. место - Вага

Ако овај знак чак и нехотице вријеђа некога, онда не може избјећи страшно кајање савјести. Чак и на штету сопствених интереса, Вага никада неће организовати растављање - лакше им је да ћуте и изгледају индиферентно.

10. место - Близанци

Представници овог знака су увијек велика дјеца. Њихове драме су попут проналажења односа у вртићу. Напушите усне, престаните да говорите, не одговарајте на позиве - ово је максимална освета за њихове грешке. Једина ствар коју гријеше близанци је љубав да оговара. Разговарати о некоме је омиљена активност.

9. место - Лео

По својој природи, они су прилично скандалозни, али само из једног разлога - ако се тиче самог Леа. Штавише, могуће га је увриједити и изазвати скандал и уз малу напомену о погрешно одабраној кошуљи. Тада чујете о себи све што је могуће. Драма провидед!

8. место - Бик

Досадашња природа овог знака често се и сама осећа. Зато што пријатељи и домаћинство поново покушавају да га не узму од себе. Новац за Бика - први разлог за скандал. Он је у стању да направи тантрум светске скале ако неко задире у његову штедњу.

7 место - Стрелац

Из овог знака можете се искрено уморити. Способност Стријелца да се умијеша у све оно што га се не тиче, ау исто вријеме ткају, иако мале, али прилично неугодне интриге, које могу много наштетити другима, одвест ће свакога од себе. И воле да драматизују.

6 место - Ован

Ако неко одлучи да каже представнику овог знака, како да живи, и да да савет који му није потребан, он ризикује да упадне у буру пуне псовки. Ован драматизује углавном када је у питању њихов лични живот. Они не дозвољавају да повреде своје рођаке и, наравно, вољену особу.

5. место - Шкорпиони

Шкорпион третира све људе на исти начин: да ли су домаћи или непознати људи. Није га брига ко да промени мозак. Ако Шкорпион сматра потребним да направи скандал, онда постоји разлог у једном тренутку. Без драме, овај знак једноставно не може бити пун.

4. место - Рибе

Драма је њихов елемент. Али пре него што направите још један скандал или испливате зле интриге, ови природни манипулатори ће сигурно уклонити све сумње са себе. Рибе воле да гледају резултате својих напора, тихо стојећи у страну.

3. место - Рак

Људи овог знака се веома вешто претварају да су безопасни. Међутим, ако пажљиво погледате, онда су потицатељи свих скандала управо Раки. То је само да би се завршило оно што су почели немају жељу и храброст. Усред борби, ракови се обично уклањају и тајно се радују свима.

2 место - Девица

Нису узалуд почивали на сребрним ловоровима. Ако неко зна како да добије и најмирољубивију особу, то је Дева. Интригу, трачеве, истраге - саставни део њеног живота. Свака ситница која, у ствари, нема ништа с тим, може изазвати дуго и гласно разјашњење односа.

1. место - Јарац

Окрутност Јарца нема граница. Он је прави деспот у породици и газда са изузетно високим самопоштовањем на послу. Драме око њега се не дешавају често, никада се не завршавају. Ако сте “сретни” да постанете противник Јарца, онда сачекајте: користиће се најпрљавије методе, након чега се неће моћи ускоро опрати!