Тумачење снова

Зашто соба из снова

Свака соба у сну одражава емоционално стање сањара у тренутној фази. По својим спољним карактеристикама, лако можете одредити главни смер мисли, жеља, акција. Шта тачно сања о уобичајеној соби? Књиге снова ће вам рећи о различитим варијантама интерпретације.

Према Дреамвалкеру

Зашто сан о обичној соби? У сну, он делује као симбол емоционалног стања, душе, индивидуалне свести. Даља интерпретација може бити заснована на карактеристикама атмосфере у просторији (хладна, топла, тамна, светла, велика, мала) и личне сензације (анксиозност, смиреност, итд.).

Сањао сам како да нађем излаз из собе? Слично томе, одражава се и духовна потрага, самосвијест. Ако се по поправку појави просторија и са прелепим намештајем, књига снова предвиђа брак за жене и пословни успех за мушкарце. Лоше је видети собу у којој нема врата и прозора. То је знак усамљености, животне кризе, застоја и чак смрти.

Шта значи врло мрачна соба са паучинама у угловима? Симболизира тугу, болна искуства, смрт вољених и наговјештава лекције црне магије и нељубазних планова. Ако сте били у сну у веома малој соби, онда ћете у стварном животу моћи да пронађете излаз из тешке приче, да бисте избегли велику опасност.

Према књизи снова од А до З

Сањали сте о богато опремљеној соби у луксузној вили? Очекујте успех у свему, али посебно у послу, бизнису. Ако су на зидовима собе биле слике, онда ћете морати да направите избор: који од жељених циљева треба да буде пожељнији. Зашто сањати дјечју собу? Ускоро ће се одржати разговор, који ће се вратити у далеку прошлост и чак у дјетињство.

Шта то значи ако су сва светла упаљена у соби на сунчан дан? Тумачење снова гарантује велику породичну прославу уз обиље позваних. Ако бисте имали прилику видјети низ соба у старој вили, онда ћете се неочекивано обогатити. Сањао сам, како је соба била поправљена? Долазе велике промјене.

Какве снове о великој дневној соби у чудној кући? Наиаву непријатан догађај ће засенити срећну егзистенцију. Ако сте били у сну у туђој спаваћој соби, онда је књига снова сигурна: верни пријатељи ће вам помоћи да се носите са духовном самоћом.

Видите веома скромну собу са једноставним намештајем и декором? Финансијска ситуација ће се донекле погоршати, тако да морате много да уштедите. У сну је била соба неке школе? Тумачење снова вјерује да ћете упознати човјека који је тајно вољен у прошлости.

Према сну Миллер

Ако сте сањали о луксузно опремљеној соби, добит ћете неочекивани и веома значајан профит. Можда ће то бити наследство или шпекулативни приход.

Зашто сањаш непознату, али дивну собу младу усамљену жену? Наиаву ће предложити богату особу која ће осигурати будућу стабилност и добробит. Али гледање собе са лошом ситуацијом је лоше. Тумачење снова говори о скромном просперитету и потреби да се спаси живот.

Према књизи снова Дмитрија и Наде зиме

Традиционално, соба у сну је повезана са унутрашњим светом сањара, а неколико соба одражава различите особине личности или животне догађаје. Сањао сам да се собе налазе на различитим спратовима? Тумачење снова верује да се преносе различити нивои емоција. У овом случају, што је просторија виша, то су они важнији

Зашто сан о удобној соби? Симболизира потпуну емоционалну равнотежу, стабилност живота. Ако је соба у сну била неуредна и неуредна, то значи да постоји прави неред у души. Поред тога, збуњени сте због проблема који могу узроковати болест и материјални пад. Недовршена соба наговештава неостварене идеје и половину ствари.

Сањао си да сјајно светло сија испред прозора собе из снова? Ментална хармонија и материјална стабилност ће помоћи да се добију вањски догађаји. Тама и безнадна тама на истом плану указују на претјерану изолацију. Пратите савет из снова и отворите се свету.

Зашто сањати да ли у соби постоје весели и пријатељски посетиоци? Постигли сте потпуни договор са собом и другима. Овај посебно повољан знак је прије успјешних преговора. Али видјети зле и агресивне госте могу бити пред сукобима, застојима и унутрашњим нескладом.

Сањао сам собу са намештајем, кревет

Добро је видјети собу с намјештајем за болесног сањара. Слика му обећава брзо излечење. Други иста прича обећава неочекивани новац. Ако би млада девојка сањала богато опремљену собу, онда би њен муж био богат човек. Соба са намештајем у сну наговештава примање наследства.

Шта још сања о пространој соби са намештајем или креветом? У блиској будућности ћете упознати нову љубав. Али ако је соба била прљава, а намјештај сам по себи био стар, напротив, ви бисте изгубили своју љубав. Ако сте били у сну у својој соби са необичном атмосфером, онда сачекајте породичну радост.

Шта је соба из снова празна

Празна соба у сну је повезана са празним животом, бескорисним напорима, расипањем времена и ресурса. Ако паднете у празну собу, онда долази одвајање од блиских људи. Исти заплет указује на тешко финансијско стање и сиромаштво. Осим тога, празна соба је знак духовне девастације и усамљености.

Сањао сам о тамном, обраслом паучином и прашини? Ваше мисли и акције су усмерене на нељубазну страну. Зашто сањати чак и празан, али испуњен свијетлом собом? У сну, то је знак духовне обнове и раста. Након ове визије, можете почети да спроводите драгоцене идеје и пројекте.

Шта симболише соба у студентском дому?

Зашто сањају да је његова соба изненада испала као хостел? То је знак претјераног умора и жеље да се држимо подаље од људи. У сну се испоставило да живите у спаваоници? Будите спремни за драматичне промјене у животу. Неожењена женска парцела осигурава близак брак.

Боравак и ноћење у спаваоници значи да имате свој смештај. Али ако је у соби пронађена само уска постеља, онда постоји кратак период лоше среће и недостатка новца.

Соба у сну - друга тумачења

Сама по себи, соба у сну је готово неважна. Свако тумачење сна заснива се на карактеристикама његовог садржаја: намештају, атмосфери, сопственим емоцијама, акцијама и тако даље.

 • соба је празна - раздвајање, усамљеност, пад, депресија
 • добро опремљен - успјех
 • лепо - правим одабраним правцем, бизнисом
 • сломљен - банкрот, пропаст
 • ламп-лит - кућна прослава
 • квадрат - срећа, невероватна срећа
 • круг - криза, слијепа улица
 • уска - социјална казна, болест
 • чудно - нове перспективе, способности, успјех
 • претрпана - оптерећена осећањима, дуговима
 • неред у соби - сиромаштво, раздражљивост, сузе
 • соба са сликама - ветровитост, променљивост
 • без прозора - чежње, безнађа
 • са гирландама - одмор
 • много соба - богатство, посета врућим местима за мушкарце
 • две собе - воле два по један
 • дневни боравак - симбол душе, срца, дома
 • спаваћа соба - добре промјене
 • кухиња - важан догађај долази
 • деца - носталгија, сећања
 • трчање по собама - померање ума
 • опремити собу - долази до промјена
 • помести - креће се, смрт
 • само бришући - зла, напоран рад
 • на ваздух - ментална стагнација, болест, жеђ за променом
 • поправљање - покушај да се реше породични проблеми

Ако сте у сну морали да радите опште чишћење, онда ће изненада гости доћи, радост. Иста заплет означава ослобођење од опсесивних мисли, људи, проблема.

Погледајте видео: Dejana Eric - Rikoset Official Video 2017 (Јули 2019).