ЛЕИСУРЕ

Скандали и тантруми их требају као ваздух! Највише скандалозни знаци зодијака

Жалосно је признати, али без изузетка нас прате свађе и скандали. Свака особа различито третира појашњење односа. Један сочан скандал, као балзам за душу, а други живот није сладак, чак ни након уобичајеног обрачуна.

Како се испоставило, звезде имају утицаја на људе, а неке су добиле посебно скандалски карактер. Можете чак направити и одређену оцјену најодвратнијих бравлера и, сходно томе, мање предиспониран за жељу да подигнете свој глас према саговорнику.

1ст плаце

Првенство је адекватно ношено најсјајнијим и најоштријим борцем међу свим знаковима зодијака - Стрелцем. Ови људи толико воле бацање тантрума да, чак и без посебног разлога, али са снажном жељом да вичу, сипају канту одабраних израза на вашу главу за неколико минута. Увек можете погледати како вода тече, ватра гори и две борбе Стрелца. Такву борбу не треба пропустити, истински вриједни противници у кругу скандала.

2 место

Недалеко од њих водили су још представници ватрених знакова - Ован. Њихов врућ темперамент и импулсивност играли су са њима окрутну шалу, ако Ован не испушта пару на време, он се чак може разболети. Дакле, скандал за Овна - витална потреба. Ако сте ухваћени у врелу руку, ви сте криви, нема ничега што би се могло збунити под ногама раздражене особе.

3. место

Часни трио затвара виртуоз бравлера - Шкорпиона. Представници овог знака зодијака могу се професионално свађати. Изгледа као прелепа позоришна продукција, замишљена до најситнијих детаља. Због тога се Шкорпион не уплиће у уобичајену демонтажу базара, и одигра свој скандал само по својој вољи.

4. место

На четвртом месту, Богородица поносно седи. То је тачно, јер само она може донети чак и најтоплији скандал до самог краја, а да не разбије врисак. Дјевица је хладна и са аранжманом, корак по корак, могу да сломе противника, доведу га до нервног слома и не воде чело. Свађе, као и све остале ствари у њиховим животима, раде јасно и професионално, али без душе.

5. место

Пето мјесто необично украшава Бик. Тако емоционално са експлозијама и бацањем разних објеката, ниједан се лик не може свађати. Али то не траје дуго и догађа се често. Више савести и онда мучења.

6 плаце

Златна средина овде, као иу самом хороскопу, је Близанац. Све зато што не воле да се свађају. Али не зато што су тако љубазни. Представници овог знака једноставно не разумеју зашто се вријеђају након скандала. Није се десило ништа страшно: вриштао је, увредио и понизио, то је све.

7. место

Следећи ловац је Лео. Зашто је тако јак знак и само на седмом месту? Све је очигледно - није краљевски доказати било коме. Сви морају бити послушни без даљег одлагања. Иако лавови вичу не горе него Стрелтсов и Ован, али не више. Они нису у стању да поднесу достојан скандал.

8. место

На осмом месту, Рибе умјерено обиљежавају вријеме. Скандали за њих су веома непријатни догађаји једноставно због чињенице да људи који учествују у њима изгледају веома ружно. Да, и снага Риба није довољна да издржи пристојно у директној борби.

9. место

Не очекујте велики скандал од Ракова, који се мирно населили на деветом месту. Они не воле да се заклињу, али воле да подучавају. Ако се уопште не чују и не желе да разумеју, онда можете чути високе ноте које се врло брзо претварају у обичне досадне тутње.

10 плаце

Последња три знака зодијака не скандалозног карактера открива Акуариус. Они не знају како се свађају и стварају невоље, јер су навикли да их нападају. Да би се бранили као Водолија, ни један знак не може. Али за напад, жао ми је, ово није за њих.

11. место

Други од краја места у Јарцу. Скандал за њега је коначна одлука да се прекине однос. Само зато што не праве гласну сцену и не разумију зашто је све то без доброг разлога.

12. место

Најмирнија и најлепша била је Вага. Они не воле бити повријеђени и узнемирени ако је неко узнемирен због њих. Стога је започињање свађе са њима изузетно тешко. Понекад Вага може да отима и друге, али то је веома ретко и са бројним извињењима на крају.