Тумачење снова

Зашто сањати снимање

У сну се морало сликати? Ваша будућност је релативно јасна, али околности се развијају пребрзо, тако да морате престати памтити неке његове тренутке. Књиге из снова ће вам рећи какав сан ове акције.

Према Миллеровој књизи снова

Гледање како фотографишете значи да долази до промјена које ће донијети превише проблема. Ако је сличну визију сањала жена, онда је у блиској будућности била спремна за велике потешкоће. Осим тога, књига снова сумња да ће изненада бити разочарана својом вољеном особом.

Према књизи снова Медеје

Зашто сањати, ако се десило да се слика? Тумачење снова препоручује пажљиво чување неких тајни. Сањао сам како су се пријатељи фотографисали? Односи Наиаву са њима се озбиљно погоршавају. Снимање странаца симболизира примање вијести.

Према књизи снова од А до З

Сањао си о снимању нечега? Осјећат ћете се као роб због превелике бриге, послова, проблема и озбиљно ћете се побунити. У сну, имао сам прилику да фотографишем на филм у боји? У стварности, направите веома добар посао. Зашто сањати, ако сам случајно лично показао филм, и одједном се испоставило да уопће није оно што су фотографирали? Јао, књига снова пророкује неизбежну несрећу.

Према књизи снова, Денисе Линн

Фотографија и процес фотографисања симболизирају у сну проматрање ситуације као извана. Морате се удаљити од стварне ситуације и вредновати је објективније. Овај потез ће помоћи открити скривене предуслове и бројне одговоре. Шта још сања, ако имате среће да фотографишете? Таква слика значи у сну да ће вам сећање на прошла времена остати заувек.

Према модерној универзалној књизи снова

Зашто сањати, ако се деси нешто или нетко да се слика. Према томе, жеља се одражава у нечему да се темељно разлучи или запамти.

Обратите пажњу на добијену слику. Ако се испостави да је то мутно и нејасно, онда су ваше идеје о ситуацији веома површне. Ако је детаљ што јаснији, онда књига снова сумња да сте добро свјесни онога што се заправо догађа.

Сањали сте о фотографирању вољених или познатих мјеста? То значи да је потребно успоставити ближи контакт са њима, посјетити одређено мјесто, присјетити се догађаја који су с њим повезани. Снимање непознатих ликова или места на којима никада нисте били, означава брзо путовање или необичну ситуацију.

Шта је то сан - фотографисање себе, друге особе, људи

Сањао си да си узео аутопортрет? Наиава прави глупи чин и изазива много бола другима. Ако фотографишете, ускоро ћете знати ватрену љубав без реципроцитета, или ћете постати предмет туђих тврдњи.

Гледање себе на фотографији значи да безбрижности доносите много невоља. Фотографирајући познате људе, пријатељи могу бити у сну прије него што у њима буду разочарани. Сањала си о сликању познатог лика? Ово је знак блиског раздвајања.

Шта значи ноћу да се фотографише природа

Какве снове, да ли морам фотографисати природу, град и друга места? Сећаш се добро зашто си то урадио? Ако је ово ваш посао, онда постоји нешто што други треба да ураде. Ако фотографишете само из радозналости, онда ћете научити нешто занимљиво. Фотографисање у сну понекад дословно значи: бити пажљив, пронаћи скривено значење.

Фотографисање у сну - још више примера.

Најчешће, ако сам у сну фотографисао, онда је интерпретација недвосмислена: у стварности сте у озбиљном разочарању. Ви ћете патити од нечије тајне и неискрености. Додатно:

 • штампање фотографија - откривање тајне
 • погледајте филм - јасну будућност, познати рад
 • Фотографисање фотоапаратом са блицем - уз мало труда добијате оно што желите
 • модерни дигитални - тежња за животном удобношћу
 • стари фотоапарат - потребна је прецизност, велика одговорност
 • камера је пукла - тешка, безнадна ситуација
 • све је било осветљено блицом - људи око вас ће сазнати за ваше зло дело
 • разбити апарат - губитак вољене особе
 • за девојку - усамљеност за живот
 • фотографисање странца - раст каријере
 • разочарање пријатеља
 • близу - брините о његовој судбини
 • вољена - издаја, растанак
 • себе, узми селфи - невоље његове властите грешке

Сањао си да те фотографисао дрзак фотограф због грмља? Пазите: обмана или надзор на послу ће се открити. Ако су они сами били у улози папараца, онда сумњају да је вољена особа издаја.

Погледајте видео: Šta znači sanjati avion? (Може 2019).