Тумачење снова

Шта сања кум, кум

Зашто сањарити кум или кум? У сну, они најчешће одражавају различите аспекте личности сањара, јер су поступци ликова често необични. Популарне књиге из снова ће вам помоћи да пронађете прави транскрипт.

Према Миллеровој књизи снова

Ако су кумови сањали и били сретни и здрави, у стварности ћете добити добре вијести. Можда ћете моћи да упознате људе које нисте дуго видели. Али ако у сну кум или кум нису били здрави, тужни или љути, онда се спремите за болести, патње, грешке и друге невоље.

Према модерној комбинованој књизи снова

Шта сања кум, кум? Ако је у сну састанак био пријатан и пријатељски, онда књига снова обећава да ће се живот (и породица и посао) побољшати. Иако и даље постоје мале потешкоће.

Сањао како се свађао са кумовима? Тумачење сна је строго негативно. Све остало ће додати још један низ ситуација у којима ћете искусити беспомоћност или понижење.

Лоше је видети да сте у очима кума, куме, искусили срамоту или непријатељство. У стварном животу, почините чин (могуће незаконит чин) који ће бити објављен. Ако се у ноћи када случајно наиђете на људе с којима сте се већ дуго свађали, уистину ћете наћи у веома неугодној ситуацији.

Према књизи снова од А до З

Зашто сањати пријатан разговор са кумовима? Наиаву ће искусити потпуно задовољство од љубави, али на послу ће доћи до озбиљних тешкоћа. Успело је да се свађа са пријатељима у сну? Приближно иста ситуација ће се десити у стварности.

Ако позајмљујете новац од кума, кумова и избјегавате састанак, књига снова мисли да ће вас покушати одвући у неугодну причу. Чувајте се, то ће вас скупо коштати. Сањао сам да смо на забави видјели добре пријатеље, али из чудног разлога што нисмо могли разговарати с њима? То значи да ће пут до жељеног циља бити дуг и трновит, али резултат је вриједан труда.

У сну су се појавили кумови и са необичном великодушношћу даровали су вам поклоне и пажњу? Пророчанство тумачења снова: у стварности ћете моћи препознати познате људе са најбоље стране и бити ћете угодно изненађени. Које снове, ако је кум, кумово име, у ноћи спашавања? Ово је сигуран знак да су озбиљно болесни или у невољи.

Шта кум и кум симболизирају живот

Ако сте имали сан о живим кумовима, онда ће ваша деца дуго живети. Појава куме у сну означава велику опасност, кум - блиско повезивање за кћерку и брак за сина.

Шта најчешће кумови сањају? Научи нове трачеве. Ком упозорава на породичне разлике. Ако су се пријатељи у сну појавили заједно и изгледали прилично тужни, онда се припремите за озбиљан животни изазов. Али будите сигурни: у тешким временима ћете добити помоћ која вам је потребна.

Шта долази кум, кум мртав

Сањао сам већ мртвог кума или кума, као што је живио? Будите сигурни да сте оставили само добре успомене у њиховим душама. У сну су мртви - кум, кум? Ускоро ћете добити веома тужне вести.

Шта сања о мртвим кумовима, кумовима и комуникацији с њима, као са живим? У вашем животу, дошло је до огромних промена. Али јело са покојником или одлазак на њихов позив је лоше. Радња упозорава на велику опасност за живот и могућу смрт.

Шта сања о куму, куму, с којим не комуницираш

Ако смо у сновима срели пријатеље који нису виђени много година, онда ћемо се у стварности вратити у стари посао, односе, прошли живот.

Сањали сте о кумовима, с којима нисте дуго комуницирали? Добијајте вести од далеких рођака или буквално из прошлости. Упознати старе пријатеље у ноћи и искусити велико срамоту због тога, значи да ће ваша срамна тајна бити позната јавности.

Кум, кум у сну - неколико примјера

За потпуно тумачење, потребно је узети у обзир о коме су сањали, а такође и дешифрирати све што се догодило у сну.

 • кумови за самце - брзи брак
 • за породицу - рођење деце
 • за жену - болест, прекид са вољеним особама
 • за човека - срећа, неочекиване околности
 • тући - свађа са штетном особом
 • загрљај - зглобна бинге, болест
 • Аргуе - мудар савет
 • свађа - развод
 • килл - вин
 • разговор - постављен од колега на послу
 • сахранити - прекиде у случају, понављање прошлости
 • извештај новости - промена, нови посао
 • болест - невоље, непредвиђени трошкови
 • у смрти - подмукли непријатељ
 • уморни - неслагања са рођацима

Ако сте изненада добили писмо, СМС или телефонски позив од именованих рођака, то значи да сте брзо осудили особу која дефинитивно није крива за ваше проблеме.

Погледајте видео: Sanja Djordjevic - Mutivoda - Audio 1999 (Може 2019).