Тумачење снова

Зашто сањаш жену

Зашто сањаш жену? Да бисмо разумели ово питање, потребно је узети у обзир много различитих детаља и нијанси. Тумачење снова и примјери тумачења помоћи ће у проналажењу исправног тумачења и разумијевања значења тог лика у сну.

Тумачење Миллеровог снова

Сањао је о његовој жени? Очигледно имате недовршене послове. Исти лик упозорава на растављање у породици. Ако је у ноћи када је супружник необично пријатељски, онда ће ризично мало предузеће донијети значајан профит.

Побиједити малу жену у сну значи да ће неке од њених радњи изазвати озбиљно огорчење, а то ће заузврат донијети бројне скандале и обрачуне с кућом.

Шта мисли књига о сну Хопе и Дмитри Зима?

Шта муж сања о жени? Ово је рјечито подсећање на неиспуњене обавезе и напуштене проблеме. Ствари ће ићи узбрдо, ако је супружник у сну био љубазан и љубазан.

Сањао сам да се његова жена у сну промијенила на најнероднији начин? Очигледно је да веома мало пажње посвећујете сродној души, што негативно утиче на личне односе. Иста сањива радња указује на вашу прекомерну запосленост. Понекад је потребно напустити случај и провести кратко вријеме са породицом, а касније се заклети због неспоразума.

У сну се снажно заклео и чак победио вашег супружника? Непотребно напета атмосфера ће опадати, јер се у блиској будућности не можете бојати домаћих сукоба.

Књигу снова за цијелу обитељ

Ако би жена сањала да је брижна жена, онда би се у стварности морала вратити на посао који је раније напустила. Иста радња наводи тиф са рођацима и бројним невољама.

Зашто сањаш веома ружну жену? Ово је одличан знак који гарантује профит и успешну реализацију планова. Ако је жена у сну била весела и љубазна, онда ће свако најризичније предузеће постати успех.

Сваки сукоб и свађа са његовом женом у ноћним сновима указују на потребу за уступцима. Међутим, будите спремни на чињеницу да ће ваша одлука изазвати незадовољство домаћинстава. Као резултат тога, ваш живот ће се претворити у хаос, тако да не журите да предузмете одлучне кораке.

Одговор је књига снова од А до З

Сањао си туђу жену с којом си имао секс? Кућа ће ускоро изазвати велики скандал, чији ће узрок служити вашем разузданом животу. Ако желите да задржите породицу, књига снова саветује да престанете да гледате у страну и озбиљно се бавите брачним обавезама.

Зашто сањате да је нечија супруга невероватно пријатељска са вашим мужем? Ускоро ће мужић донијети много новца у кућу, али неће открити тајну гдје их је одвео. Ако вас у сну нетко други оптужује за интимни однос са својим мужем, тада ће у стварности њеним вјерницима бити приговорено и осумњичено за издају.

Зашто сањаш о младој девојци да је она брижна жена? Тумачење снова пророкује њен савршен брак с дивним човјеком. Сањао је да муж хвали туђу жену и чак савјетује у сну да јој узме примјер? Време је да се позабавимо њиховим недостацима, како не бисмо чули такве говоре у стварности.

У сну, његова жена, странац, шеф

Сањала је о властитој жени? Спремите се за скандале и свађе у кући. Ово је такође знак озбиљних финансијских проблема. Ако је жена у сну била окружена рођацима и децом, онда ће планирани пут бити веома успешан.

Који је сан туђе жене? У стварном животу никада нећете бити сами. Тумачење сна је исто тако и за жену, ако је сањала да је она жена странца.

Ако сте се у ноћи сусрели са супругом шефа, онда очекујте пуно радости. Видети жену директора или пријатеља значи да не би требало да будеш у искушењу. Осим тога, супруга за мушкарца у сну дјелује као симбол актуалности и најважнијих пројеката. Правилно тумачење радње ће помоћи да се избегну грешке у послу и на послу.

Шта сања о бившој жени

Ова слика најчешће у сну указује на нешто што сте дуго покушали да заборавите. Можда ћете морати ријешити дугогодишњи проблем, обновити старе везе или послове.

Сањала си о бившој жени? Мораш се отарасити нечега. И то може бити као специфична особа, и ситуација, навика, мисао итд.

Понекад сањарење са бившом женом захтева склад између мисли, жеља и дела. У сваком случају, не можете игнорисати такав знак.

Сањао сам о жени у ковчегу, вјенчаници

Супротно свим очекивањима, гледање жене у ковчег није тако лоше. Таква радња обећава профит, па чак и богатство. Страна супруга у ковчегу персонифицира успех и срећу.

За младе људе, ово је знак да ће живјети до врло старих година. Сањао је да му је жена умрла? Слободно идите у лов или риболов. Слика у сну гарантује одличну производњу.

Једина негативна интерпретација спавања је искључиво за старије супружнике. Жена у ковчегу обећава неминовну смрт блиског рођака. Ако сте сањали да му је супруга умрла, онда одустајте од посла који је зачет. Неће успети, барем ако почнете одмах.

Зашто сањаш жену у венчаници? Ова слика је више негативна. Најчешће предвиђа озбиљну болест, па чак и смрт за жену. Нарочито ако се сама хаљина у сну покаже прљавом и раздераном.

Шта то значи ако је жена умрла

Видети мртвог мртвог супруга је добро. Ова визија ће јој осигурати дуг живот, а ви просперитет. Ако се већ појавила већ мртва жена, онда ће доћи до неких потешкоћа.

Сањао је да му је жена умрла? Нешто незахвалности доноси многе патње. Ако би се покојна жена појавила и била ведра и срећна, сигурно ћете бити преварени или замењени.

Оно што снови сањају жене, мењају, одлазе у другу

Сањао си о промјени своје жене? У кући је скандал. Ако сте од аутсајдера сазнали да је ваша жена отишла на весеље, онда ћете се суочити са бројним препрекама и препрекама у послу.

Супруга је отишла у сан другом? Ви сте превише забринути за ову могућност, али највероватније сумње су неосноване. Уместо да се узнемиравате са сумњом, одлучите, коначно, да водите озбиљан разговор.

Понекад сањајућа издаја нема никакве везе са стварним догађајима или сумњама. То само указује на сукоб могућности и жеља.

У сну, трудна жена, родила је, са дететом

Зашто сањате трудну жену? у сну то је знак великог чуда, благостања, профита, среће, и уопште нешто веома добро и значајно. После таквог сна, можете рачунати на успешан ток неког подухвата и материјалног богатства. Лежати раме уз раме са трудном женом - да добије нову наду.

Сањао сам да је његова жена успјешно родила? Проблеми и материјална стабилност (дечак) или чудо и велики догађаји (девојка) долазе са једнаком вероватноћом. Гледање самог процеса рођења није баш добро. Он обећава неке потешкоће, али сретан исход. Сањао си да је трудна жена одлучила да изврши абортус? Оставите наду, сада није ваше време.

Каква пијаница из снова, пуши

Сањао си о пушењу жене? Њена непромишљеност и немарност ће вас одвести у очај. Ако пушите заједно, будите сигурни да ћете се помирити након велике свађе. Видети да жена која пуши покушава да престане у сну значи да морате бранити своје мишљење или увјерење.

Зашто сањаш ужасно пијану жену? Долази вријеме када осјећате своју потпуну беспомоћност. Ако се супруг пијан у смећу пожурио да се бори, онда се у стварности очекује врло миран и чак досадан период. У сну, жена је прави алкохоличар и ти си је покушао излечити? Радња буди судбоносан тест и искрено покајање прошлих грешака.

У ретким случајевима пијана жена потврђује скривену зависност од алкохола. Али у овој варијацији, сан је само одраз стварности или сумње.

Супруга је сањала о неудатом

Зашто сањате да имате жену, ако сте у стварном животу сами? Наиаву добија запањујуће вести о човеку који је одсутан у овом тренутку. Иста парцела гарантује успех у вашим настојањима.

Ако је неожењен мушкарац сањао да је ожењен, онда би у стварном животу заиста упознао жену која би могла постати његова будућа жена. Међутим, за то морате уложити максималне напоре и труд.

Супруга у сну - неке специфичне интерпретације

Као и обично, за истинску интерпретацију карактера потребно је узети у обзир што више детаља. Али треба узети у обзир само оне нијансе које су највише запамћене.

 • прелепа жена - профит, срећа
 • ужасан - неуспех, губитак
 • сопствени - одраз актуелности
 • странац - преузми туђи рад
 • голи рушевина, значајна грешка
 • стари проблем
 • млади - фантазија, неадекватна перцепција
 • сицк - децептион
 • глупи - вест о туђој смрти
 • глув - неспоразум у кући
 • добро обучен - успешна промоција, стабилност
 • у крпама - губитак, недостатак новца, скандал
 • први - повратак старог случаја
 • туку је - колапс планова, увреда
 • борба - помирење
 • развод - велика срећа
 • загрљај - профит / свађа
 • кисс - куаррел
 • селл - свађа
 • купи - проблеми, бриге
 • изгубити - развод, скандал, неспоразум
 • финд - труст, суццесс
 • имају секс - кашњења, кашњења
 • промијењен - неуспјех планираног догађаја
 • штапови - профит
 • умро - губитак статуса, колапс планова
 • отишао у други - погрешан корак, недостатак пажње

Да ли је виђено да је жена озбиљно увређена? У стварности, клеветници и такмичари неће успети у добро осмишљеној превари против вас. Видјевши како се жена забавља и плеше - на велику радост. Ако у сну горко плаче, онда чините лоше дело, што ће имати лош утицај на даљње брачне односе.

Погледајте видео: Meri Cetinić Mornareva žena (Децембар 2019).

Загрузка...