Тумачење снова

Зашто сан заборавити

У сну се догодило да заборави нешто, особу или неку информацију? Чека вас на бескорисни рад или прави губитак памћења. Шта још сања такав заплет? Књиге снова детаљно ће говорити о различитим вриједностима и дати конкретне примјере.

Шта каже сан Денисе Линн

Шта редовно сања о свим врстама заборава? Тумачење снова вјерује да ваше мисли обично нису заузете оним што вам је потребно. Да бисте ријешили проблем, требали бисте темељно разумјети себе и открити што вас точно тјера.

Можда вам се чини да сте незаслужено заборављени или да вас не виде као што бисте желели? Одустани од познатих принципа и почни да живиш на нови начин данас. Пронађите снагу да вјерујете у себе и не овисите о мишљењима других.

Тумачење слике источне женске књиге снова

Сањао сам да стојите на бини и одједном сте схватили да се не сјећате властитог говора? Тумачење снова вјерује да сте у стварности изгубљени прије тешког избора или нисте сигурни да сте донијели исправну одлуку.

Зашто сан, ако случајно заборавите кључеве свог дома? То је вапај подсвијести да очигледно нисте укључени у свој или невољен посао. Можда је време да промените посао или чак да напустите однос?

Декодирање из модерне универзалне књиге снова

Сањао си да си успио потпуно заборавити цијели прошли живот? Можда је то управо оно што стварно требате. Тумачење снова саветује да се у прошлости остављају дугогодишња осећања и емоције, и да се ретко подсећају на почињене радње, а можда и на грешке. Касније, када стекнете поверење, можете покушати да поправите нешто, али за сада - само треба да заборавите.

Медеине Дреамбоок Типс

Какве снове, ако у сну редовито успијете нешто заборавити? Тумачење снова вјерује да превише размишљате, а то увелике отежава уобичајени живот.

У сну, намјерно заборављајући нешто много боље. То значи да сте спремни да се отарасите вишка баласта и кренете ка успеху.

Сањао сам како се десило да заборави нешто сасвим безначајно, на примјер, марамицу? Очекујте несугласице у кући и унутрашњи дијалог са собом.

Мишљење књиге снова Д. Лоффа

Сањао си да си успио заборавити нешто врло важно? Прво, запамтите шта је повезано са овом темом.

Зашто сањаш, на пример, да си заборавио где си оставио ауто? Наиаву ћете сумњати у исправност акције. Заборављање драгуља буквално значи да добровољно желите да се одрекнете нечег важног, итд.

Да ли сте успели да заборавите особу у сну? Јасно сумњате да вам је то потребно у стварности. Десило се да је заборавио некога из породице или чак свог дјетета? То је наговештај: плаћате им премало пажње, што има неугодне последице.

Шта сања да заборави торбу, ствари, кофер

Сањао си да си успио у журби да заборавиш кофер на станици? Током наредне забаве, схватићете да је блиски пријатељ блиска и претјерано причљива особа.

У сну сте имали прилику да заборавите торбу са стварима или важним документима? Лична небрига или, напротив, одсутност, довешће до тачке да ће неко други искористити ваше идеје или интелектуални рад.

Ако сте у стварности одлучно одлучили да промените свој живот, али у сну сте имали прилику да заборавите кофер или торбу, онда очито нисте узели у обзир важне детаље. Дакле, сви напори ће бити узалудни.

Шта то значи - заборавите број телефона

Заборавити код куће и телефона и схватити своју беспомоћност у сну је велики знак. О чему он сања? Ово је наговештај: ви сте превише зависни од савременог света и његове удобности.

Сањао сам да морам заборавити телефонски број или друге информације? у стварности, потребно је обављати неугодан и слабо плаћен посао.

У сну је заборавио неке податке: кућни број, име особе итд.? Апсолутно се узалуд надате помоћи која ће доћи извана. Морат ћемо сами ријешити проблеме.

Зашто заборавити дијете у сну

Веома је непријатно ако сте у сну успели да заборавите своје дете, на пример, у радњи или на улици. Ово је елоквентна индикација да сте заузети само са собом или са својим послом и да не проводите време уопште на вашем детету, објашњавајући своје понашање тако што ћете зарађивати новац или ако морате да организујете лични живот. Зауставите се и пажљиво размислите - шта је за вас важније?

Ако те околности нису релевантне за вас, онда можете заборавити дијете прије непријатне авантуре. Понекад иста радња пророкује дуговечност и удобну судбину.

Заборављајући у сну - специфични примери

У сну можеш све заборавити. За тумачење ће се морати користити ваша интуиција и релевантне асоцијације. Радња мора бити повезана и са актуелним догађајима. Додатно:

 • заборавите лозинку - потешкоће на послу
 • мали новац - губици због лакоумности
 • велике - невоље, озбиљне тешкоће
 • весла до чамца - неуспјешна реализација планова
 • кутија за прах - компликације у вези
 • руж за усне - сретно
 • кључеви - губитак слободе, раздвајање
 • рукавице - глупо понашање
 • марамица - губитак малог сна
 • наочаре - могућа је повреда
 • доцументс - нон-профит сцам
 • ципеле - растанак
 • цоат - реморсе

Ако у сну намерно покушавате нешто да заборавите, онда очигледно неадекватно процените ситуацију или не желите да приметите видљиво. Ако изненада нађете предмет који сте успели да заборавите, онда је тежак период дошао до краја. Нови живот почиње!

Погледајте видео: Ovo što ću ti ispričati nećeš nikad zaboraviti hfz Almir Kapić prof - (Може 2019).