Тумачење снова

Шта је сан о сирени

Који је сан о сирени? Ви очигледно желите да знате туђу тајну. Чак и ако успете, држите уста затворена, иначе ћете добити много проблема. Књиге из снова ће вам рећи шта још ова митска слика значи у сну.

Лечење Др. Фреуда

Какав је сан о сирени која седи на камену? Тумачење снова је сигурно да ћете буквално јурити за појединцима супротног пола, претварајући потрагу за новим партнером у праву игру. Дакле, покушавате да пронађете савршеног пратиоца, чак ни да приметите да је срећа тик испод вашег носа.

Сањао си да је сирена ухваћена у сну? Једноставна игра је израсла у прави лов, који вас привлачи све више и више и одузима неопходну виталност.

Жена да у сну постане сирена, према књизи снова, на неозбиљан и крајње непромишљен чин.

Књигу снова за цијелу обитељ

Који је сан о сирени? Ако вам се у сну насмеши, онда ћете у стварности неочекивано проводити време са својим пријатељима, препуштајући се празним разговорима. Ако вас је сирена прскала водом, онда не обраћајте пажњу на трачеве и клевете. Људи који их одбаце, ускоро се смире.

Ако је сирена сањала у петак навечер, онда ћете у стварности осјетити вал снаге. Њено појављивање у суботу увече упозорава да је знање које поседује потребно другима.

Тумачење других књига снова

Шта је сан о сирени Сонни Д. и Н. Зима? Он тврди да митско створење симболизује изузетно опасну напаст. Ускоро ћете бити прогутани новим осећајем, и заборавит ћете на све оно што је некада бринуло. Међутим, све се то може нажалост завршити.

Сан белог магичара заузврат, он верује да ће будућа радост такође изненада и неочекивано бити замењена чудном тугом. Тумачење снова упозорава да трошите своје време.

Витцх Медеа у својој књизи снова, напомиње да сирене, као духови елемента воде, симболизирају романтичне илузије, изгубљену или изгубљену љубав, те такођер упозоравају да ризикујете да наиђете на "подводно" камење у љубавне везе.

Шта сања о сирени на плажи, у води

Сањао си да сирена седи на плажи? Ви очигледно јурите сан из цеви, не знајући да је срећа на дохват руке.

Зашто сањате да сте извукли мрежу и пронашли сирену у њој? Односи са супротним полом су игра за вас и имају чисто спортски интерес. Једног дана те игре ће вас хранити, али испада да је вријеме изгубљено.

Шта сирена значи у сну за жену, мушкарца

Сањала си о сирени? Постоји могућност да ће се стара жеља испунити и да ће доћи срећа. Жене разигране сирене обећавају појаву успјешнијег ривала. После такве визије будите спремни да се борите за своју љубав.

Ако је човек сањао дивну сирену, онда би требао бити опрезан са заводљивом дамом која би му могла уништити живот. За жене, исту претњу представљају мушке сирене.

Генерално, сирене које се играју, прскају у воду, задиркују или мирно мирују на камењу - симболизују фантазије романтичне природе. Обећавају опасно познанство које неће завршити добрим, или ће се укључити у циклус анксиозности и илузије.

Сваким контактом са сиреном у сну сматра се одлична прилика да продре у свијет другога свијета и стекне вриједна знања у биљној медицини и исцјељивању.

Међутим, важно је запамтити да је ово путовање пуно озбиљних посљедица за неспремног сањара. Ако, у сну, сирене не представљају никакву пријетњу, онда у стварности долази трака среће.

Шта то значи бити сирена

Зашто сањаш да си окренуо сирену? У ствари, тумачење сна је прилично једноставно.

Имајући у виду да су сирене способне за најнеобичнију акцију и понекад се одводе у мрачни базен, можемо претпоставити да се понашате крајње непажљиво и непромишљено.

Сањао си да си постао сирена? Спремни сте да посетите особу која очигледно не жели да вас види.

Сирена у сну - примери снова

Као и свако друго вилинско створење, сирена у сну има своје посебне карактеристике. Да дешифрује слику, није сувишно запамтити све што знате о сиренима из бајки, легенди и митова.

 • једна сирена - чежња, изгубљена љубав
 • округли плес - фантазије, снови
 • датум са сиреном - свађа са његовом вољеном
 • заљубљивање је љубавна афера
 • разговор - тајно знање
 • пееп - тајна фасцинација, телесна задовољства
 • осмех - састанак, ћаскање
 • скуиртинг ватер - госсип
 • чешљање косе - нада
 • гледајући у даљину - чекајући висока осећања
 • плута даље - престани да волиш, цоол
 • седе на камену - непријатан гост
 • у води - излет на море

И запамтите, ако сте сањали да се сирена вукла са вама, онда постоји могућност да ће вас посјетити страшне самоубилачке мисли или ће доћи до несреће. Водите рачуна о себи, не подлегните декадентном расположењу и пронађите нове циљеве и тежње.

Погледајте видео: Mermaid Melody-Princeze Sirene-Moj San (Може 2019).