Тумачење снова

Зашто сањаш да удариш у лице

Ако сте у сну морали некога тући у лице, онда у стварности уопште није потребно да се припремите за сукоб. Зашто сањати о овој небитној радњи? Најчешће одражава емоционално стање сањара и, напротив, упозорава на непромишљене поступке.

Мишљење Ванга књигу снова

Сан Ванга тврди да ударање у лице у сну значи да се ваши планови не суочавају са испуњењем, јер ће околности дословно бити против вас.

Сањао си да си добио од некога у лице? Визија позива на одлучну акцију која ће помоћи да се заузме снажнија позиција. И неки прилично тежак корак морате урадити сами, без помоћи. Иначе неће бити смисла.

Мишљење модерне комбиноване књиге снова

Ако сте у сну претучени на лицу од стране вашег вољеног и били сте јако узнемирени, онда се у стварном животу спремите за неочекивану радост. Ако сте је сами напукли, вољет ћете драго.

Какве снове о томе шта се десило да погоди лице најбољег пријатеља? Сат није далеко када ћете морати да тражите савет од мудријих и паметнијих људи. Ако сте сањали да се родитељи туку у лицу, онда књига снова сумња да се јако бојите њихове свађе, јер постоји могућност да ће се развести.

Ово је такође јасан знак да покушавате да наметнете своје мишљење о својој половини. Ако је у сну било могуће победити пролазника, онда ваша очекивања нису била предодређена да се испуне.

Тумачење књиге снова Дмитрија и Наде зиме

Зашто сањаш о томе да удариш другу особу у лице књизи снова? Визија обећава неуспјех, који ће бити посљедица своје прекомјерне раздражљивости.

Ако сте у сну дали шамар познатој особи, онда у стварном животу, посвађајте се с њим због ситнице. Штавише, иста радња указује на могуће проблеме у одређеној области живота. довољно је само запамтити ко је та права особа.

Тумачење слике других књига снова

Женска књига снова је сигурна да сте сањали да сте некога ударили у лице, а онда замишљени планови пропадају у потпуности. Тумачење снова 21. века верује да шамар у сну симболизује праву увреду коју ћете ускоро зарадити. Књига древног персијског снова Тафлиси верује да ударац у лице може сањати о трачевима и подмуклим клеветама.

Зашто сањаш да удариш лице мушкарца, жене

У сну, погодите лице и жена и мушкараца у ситуацију у којој морате бранити своју част. Сањао си да си ударио странца у лице? То значи да ћете примити неочекивану поруку.

Зашто сањаш о жени? У сну, то је одраз њене жеље за моћи, као и жеље да се искуси забрањено задовољство. Ако мушкарац удари у лице у сну, онда се боји да уђе у блиску везу, бојећи се своје несолвентности у кревету.

Шта значи ошамарио жену, мужа, љубавника или љубавника

Ако сте сањали да победите свог љубавника или мужа у лице, онда сте у стварном животу потпуно сигурни у своје способности. Љубавник који је добио разбијање ће, у ствари, бити дословно "носио на рукама."

Зашто сањаш да удариш лице мужа или жене? Тумачење сна је двојако: или чекате луду љубав, или неугодну увреду од вољене особе.

Ако сте сањали да сте личили на лице особе, онда сте се ослободили, а онда би се у стварности степен напетости смањио. Ако нема олакшања, онда изненадни бијес изазива многе проблеме.

Пребијен на лицу детета - кратка интерпретација радње

Зашто сањаш да си тукао дете? Подсвјесно, ви доживљавате незадовољство или неку врсту кривице. Родитељи туку своје дијете у лице значи да ће кућа почети прави рат, који ће се повући за дуго времена. Шта још значи? ако си шибао клинца на образима? У стварном животу направите грешку која ће резултирати непоправљивим последицама.

Сањао сам о - ударио у лице руком, песницом

Које снове које су у сну погодиле некога са песницом или руком у лице? Наиаву се трудите да постанете лидер, упркос свим врстама препрека. Ако ударите песницом као одговор на агресију или увреду, можете се сигурно суочити са сукобом - постат ћете апсолутни побједник. Ударити лицу песницом у сну - узајамним приговорима и неугодним псовкама.

Пребијен на лицу у сну - мало стварности

Зашто сањати о сличној радњи? Да би се пронашао одговор, вреди се што прецизније запамтити гдје је ударац пао и како је то учињено.

 • ударање - породичне борбе
 • длан - промоција
 • тешка тема - разочарење
 • раг - кућна брига
 • глове цалл
 • стицк - троубле
 • пре модрице - болест
 • на крв - посета рођака
 • без крви - непознатог госта
 • на образима - срамота
 • цхеекбоне - дисаппоинтмент
 • преко зуба - губитак
 • погрешан поглед у очи
 • у носу - узбуђење

Детаљније тумачење може се наћи у одговарајућим тумачењима.

Погледајте видео: Struka - Platinasti Status 2007+Text (Август 2019).