Холидаис анд Гифтс

22. јануар: Како да добијемо срећу и одлично здравље за целу годину на овај дан? Обреди и знаци дана

Према популарном веровању, 22. јануар је идеално време да се бринете о свом здрављу, очистите се од болести и да будете срећни током целе следеће године. Вјерник у свијету данас слави Дан сјећања на Свети мученик Полиевкт.

22. јануар - какав је празник данас?

22. јануара, хришћани славе празник - Дан сећања на Св. Од малих ногу није се посветио Богу, јер је био паган и служио је у војсци. Једном му се појавио дух Исуса Христа и он је прихватио веру. Својим прихватањем, почео је да се бори против паганских култова и да одбаци постојање других богова осим Исуса Христа. Он је патио због своје вере. После његове смрти подигнут је храм у знак сећања на мученика Полиевкта. Његова успомена је почашћена и сада после векова.

Рођен на овај дан

На овај дан се рађају веома вредни људи. Они заиста цене свој рад и рад других. То су непоколебљиви људи. Тешко их је увјерити, ако су донијели одлуку. Рођен 22. јануара, никада се не повлачи пред својим циљевима. Сваки посао који могу да ураде. Они не знају ништа о умору. Њихова омиљена изрека: договорио се - храбро хода. Они који су рођени на овај дан имају велику вољу и издржљивост. Они увек знају где ће њихов животни пут водити, јер планирају живот до најситнијих детаља. То су одани другови и одани пријатељи. Вредност и лојалност у односима и пријатељству сматрају се највишим добром.

Рођендани дана: Антон, Павел, Закхар, Пантелеј, Петар, Антонина.

То су обично људи са жељезном вољом. Они се не предају под притиском живота. Нико и ништа не може да их обори са изабраног пута. Они ће увек бранити своје гледиште до краја. Ови људи не компромитују и сигурно знају да ће их живот наградити за њихову издржљивост и асертивност.

Као талисман им одговара атрибут звезде. То је звезда која им даје моћ за нова достигнућа.

Народни обреди и традиције дана

На овај дан сви људи су почели да раде, добро се одмарали након празника. Одлучено је да очистите кућу од остатака и непотребних ствари. По правилу, 22. јануара, отишли ​​су у купатило и опрали сву прљавштину и тиме очистили од болести и греха. Људи су веровали да данас дух купатила даје капу невидљивости. Да би се то урадило, било је неопходно да уђемо у купатило и ставимо крст испод табана, седнемо на клупу и након тога уђе купатило и дамо капу.

Радно вријеме се повећало 22. јануара, а људи су успјели у свим својим пословима. Хришћани су такође веровали да ако је овај дан био сунчан и јасан, онда би читава година била успешна и плодна. Одлучено је за вечеру са цијелом породицом за великим столом и планирати годину дана унапријед. Тако су људи хтели да позову више силе да помогну и добију срећу у свим њиховим пословима.

Потписује 22. јануара

  • Чист и без снијега дан - чекајте добру жетву.
  • Пјевање врана и четрдесет говори о најранијем загревању.
  • Мачка или пас се склупчала и спавала - чекала је мраз.
  • Ако стока често пије воду, то је неуспјех.

Значајни догађаји 22. јануара

  • Дан окупљања Украјине.
  • Филиппов Даи.
  • Дједов дан

Снови те ноћи

Ове ноћи су често добри, добри снови који не предвиђају ништа лоше за спавање. Ви само требате водити одмјеренији животни стил у случају да имате ноћну мору или нешто лоше. Морате више водити рачуна о свом менталном и физичком здрављу.

Погледајте видео: Jala & Buba Corelli - 22 OFFICIAL HD VIDEO (Може 2019).