ЛЕИСУРЕ

Тако да само они могу флертовати: рејтинг најспособнијих заводника зодијачног круга

Флерт је саставни део нашег живота, посебно у потрази за вољеном особом. Многи га доживљавају као одређену игру, за друге је то сигнал за озбиљније акције.

Представници истог знака зодијака имају сличне карактеристике флертовања. У нашем астролошком рејтингу покушаћемо да отворимо завету тајни завођења за све знакове зодијака без изузетка

1. место: Шкорпија

Главни Цасанова зодијачког круга је Шкорпион. Чини се да је исплетен од сексуалне енергије и сретно га обавија. Шкорпиони на нивоу интуиције осећају да им је то потребно. Разбијање робусне мреже искусног заводника је веома тешко. Морамо да запамтимо да су Шкорпиони страшно љубоморни, али они сами нису склони да имају другу аферу са стране.

2 место: Ован

Главни ривал Шкорпије у пољу љубави је Ован. Његова страствена удварања и недвосмислени наговјештаји никога не остављају равнодушним. Ован воли да доминира односима, а да не даје шансу партнеру да дође до својих чула и да пружи неку врсту отпора. Но, представници овог знака зодијака остају само са онима који су способни не само издржати свој притисак, већ и одговорити једнако страствено и страсно.

3. место: Лео

У удварању, као иу другим аспектима, Лавови покушавају да покажу своје јединство. И сигурно то раде. Партнер на подсвесном нивоу осећа да је поред њега краљевска особа. У фази освајања, Лавови су у стању да заокупљају предмет обожавања пажњом и топлином тако чврсто да је врло тешко ослободити се. Као и сваки ватрени знак, они више воле доминирати љубавном везом.

4. место: Стрелац

Ово је тако отворено и није ноторни знак да се свака особа поред њега и самог себе открива у потпуности. Енергично и весело расположење Стрелца никога не оставља равнодушним. Чињеница да се представници овог знака могу дивити супротном полу евоцира искрену симпатију.

5. место: Ваге

Можда не поседују толико сексуалне енергије као претходни знаци, али њихова сензуалност и романтика су подложни свима, без изузетка. Може се само завидјети како је Вага у стању да обухвати пажњу и њежност изабраног. Флертуј у њиховој крви. Ваге на подсвјесном нивоу знају шта, гдје и како учинити како би пружиле највеће задовољство.

6. место: Близанци

Представници овог зодијачког знака су по природи играчи, посебно у пољу љубави. За њих је процес освајања изузетно важан, а не његов коначни резултат. Близанци се веома брзо осветле, али и одмах охладе у односу на своје партнере.

7. место: Бик

За представнике овог знака зодијака, љубав и флерт су неопходни, као ваздух и храна. Да би постигли свој циљ - да освоје предмет њиховог клањања - спремни су да померају планине и праве много лудих ствари. Њихова енергија је веома атрактиван потенцијални партнер, а сексуалност никога не оставља равнодушним.

8. место: Акуариус

Људи рођени под овим знаком зодијака ће завести и флертовати само ако их особа привлачи физички. Лепо тело - најбољи мамац за њих. Водолија је страствена и темпераментна, а сексуална привлачност је окидач. У овом стању, Водолија је спремна за било какве подвиге и лудило.

9 место: Фисх

Они су способни да дуго флертују и заводе. За Рибе, ово није игра или двобој, већ читава позоришна представа. И уживају у томе како све изгледа лијепо извана. Што је више сведока присутних у својим романтичним продукцијама, то боље. Екстатични погледи, и бољи од крикова других - бољи од било ког феромона за Рибе.

10. место: Девица

Дјевице су спремне за луде акције само због особе у коју су веровали и која је за њих постала цео Универзум. Тада је олуја скривених осећања у стању да избије. Али будите опрезни, ако вас Дјевица покуша завести, биће врло тешко отићи. Она је спремна да помери планине, на крају, да гладује, али ће је постићи. И што је најважније - никада не пуштајте.

11. место: Рак

Ракови су по природи веома сензуални и романтични. Они сами чекају кокетирање и завођење, и не иду у напад. Ако је Рак одлучио да освоји партнера, онда би радије играо такву игру која би га приморала да заведе и покаже знакове пажње у свом правцу, а не обрнуто. Ако се укључе у романтично флертовање, онда то виде као увод у венчање.

12. место: Јарац

Јарци су веома неверни и одани људи. Они бирају свог сапутника на основу његовог моралног карактера, и највероватније ће директно рећи шта желе у вези. Романтичне игре и флерт није за њих. Ако одлуче да дијеле кревет с вама, то значи да ћете ући у њихове животе за дуго времена. Јарци су спремни да у пракси докажу чврстоћу своје одлуке, а не да се прскају на флерт који више не требају.

Погледајте видео: 4N1K Prva ljubav - (Може 2019).