Тумачење снова

Шта сања о прању подова

Прање подова у сну најчешће најављује добру каријеру, успјех на послу и добробит. За прецизније тумачење потребно је да се присетимо свих нијанси тог виђеног сна. Простор и начин чишћења подова играју велику улогу у интерпретацији.

Шта сања о прању пода или већ опраним подовима од Миллер-ове књиге снова

Верује се да је оваква визија упозорење, јер у стварности неко тежи да уништи каријеру сањара или да стави лошу светлост пред шефа.

Ако се спавач склизне само на опраној подлози, онда у стварности морате бити стрпљиви и не доносити одлуке о муњи.

Прање подова - интерпретација Ванге

Ово је претходник успјеха у пословима. Међутим, морате бити услужни и не супротстављати се вишим радницима. Неопходно је показати стрпљење и попустљивост према утицајним људима, чак и ако је њихово гледиште веома различито.

Шта сања о прању пода по књизи снова Тсветкова

То је лош сан који предвиђа смрт, међутим, то се може десити само ако у породици постоје озбиљно болесни или мртви рођаци. Ако их нема, рођаци могу надокнадити болест.

Сан чаробнице Медеје: брисање пода

Такав сан обећава прочишћавање, у стварном животу, сањар ће се ријешити некога или нешто непотребно.

Шта сања о прању подова: Исламска књига снова

Прање подова у сну предвиђа олакшање од проблема и тешких терета. Особа ће искусити инспирацију и добити нову снагу за постизање циљева.

У сну, брисање пода: књига снова Денисе Линн

Прање пода у сну подразумева интересовање за некога или жељу да помогне. Сан у којем сањар пере веома клизави под показује да се у стварности особа не осјећа самоувјерено у животу.

Шта сања о прању пода: сањао Маиу

Добра вредност снова је финансијска стабилност. Да би се осигурала висока финансијска ситуација дуго времена, треба узети шаку кукурузног брашна и расути га испред улазних врата куће. Лош смисао сна је да се опере сломљени под, у стварности таква визија говори о размаженом односу са властима у блиској будућности. Да би се то спречило, потребно је купити статуу од глине, везати је зеленом траком и предати је глави.

Дреам Император Жутог цара: брисање пода

Уопштено гледано, под доживљава се као половина нечега. На пример, породица се састоји од две половине - мушке и женске - јин и јанг. Прање глатког и равног пода - емоционалној равнотежи и смирености, хармонији у породици. Ако је прљав или уништен - на непредвиђене опасности и непријатности. Прање у каменом поду - породични живот се заснива на материјалним вриједностима, дрвени - обитељски односи изграђени су на љубави и емоционалним искуствима.

Шта сања о прању подова у кући, стану, на послу

Прање пода у кући чистом водом само је добро: добит, састанак са дуго очекиваним људима. Међутим, прљава вода приликом прања подова - невоље и фрустрације код људи. Ако чишћење у сну пружа задовољство сањару, онда је у стварности особа потпуно спремна за одговорност и промјене у породици, као што су, на примјер, кретање или дијете. Ако у сну особа чисти на послу, то значи да у стварности треба промијенити радно мјесто.

Шта сања о брисању подова?

Наиава ће добити понуду од непознате особе и сањар ће се сложити. То ће бити веома добра понуда, али на први поглед је врло сумњива.

Шта сања већ опран под

Таква визија је веома повољна и обећава добробит у породичном животу, као и добро здравље свих чланова породице. Ако је сањар неудата девојка или неожењен момак - ускоро би требало да очекујемо свадбену прославу.

Шта сања о прању пода одређене боје

Прање зеленог пода у сну - до добрих односа, црно - разочарање у људима, црвено - до луде страсти и живих емоција, бела - до пријатних изненађења. Ако човек у сну пере дрвени под, он наговештава промене на боље, опоравак болесне и новчане добити.

Прање подова - опције за снове

Постоје тренуци, с обзиром на то који се један или други сан може детаљније објаснити:

Погледајте видео: Что будет если не есть мясо правильно? Или что будет если есть мясо не правильно? (Август 2019).