Тумачење снова

Зашто сањаш прсте?

У сну, особа се одмара, али постоје такви снови, након којих се морате окренути тумачењу посебне литературе да се смирите. Снови о прстима нису изузетак, тако да морате знати њихово значење.

Шта сањају прсти о Миллер-овој књизи снова?

Амерички психолог је објаснио снове о прстима. Ако руке са прстима са манама, онда ће бити туге у животу, оне су лепе и чисте - да чекају срећу и просперитет. Болан тхумб сања о неуспеху у професионалним активностима, недостатак тога ће довести до општег напуштања.

Ако сањате да је прст изузетно велик или, обрнуто, мали, то може значити сјајну прилику да се изразите, али срећа од тога неће потрајати дуго. Прљави палац с једне стране сања пре срећног догађаја.

Прст у сну - сан Ванга

Видовњак предвидио виђен у сну на најпрецизнији начин. Осакаћени или рањени прст, према њеним речима, у сну ће довести до мањих проблема који се лако решавају у стварности. Ако има више од 5 прстију на руци, то је јасан знак да ће се неко значајан појавити у животу особе, комуникација с њим ће довести до губитка ауторитета међу рођацима и пријатељима.

Како то мислите, сањали прсте - тумачење Фреуда

Ова свестрана особа допринијела је свјетоназору будуће генерације. На основу његових изјава и закључака створена је књига снова, која описује снове као подсвесну сексуалну привлачност супротном полу.

Ако се у сну особа игра прстима, то значи да му недостаје само сексуално задовољство, и независно, за потпуни осјећај среће.

Жена у сну види мушкарчеве прсте, онда је она њен избор као партнера у кревету. Мушкарац види руке са повређеним прстима - срамота је да покаже свој его и мисли о сексуалној инфериорности. Жена као сан служи као упозорење о нападу. Ако је прст умотан у медицински завој, треба размислити о начину заштите током секса.

Шта о прстима сањају Симеон Прозоров

Прсти значе за ову књигу снова блиске рођаке особе. Добро ојачани, здрави прсти говоре о добробити породице и њеном просперитету. Мали и болни прсти значе пад породице и сваког појединог члана.

Изрежите или сломите један од прстију - ослободите се или изгубите вољену особу. Ако у сну чујете кости прстију, то може значити свађу са рођацима и они ће бити непријатељски према вама да реагујете.

О чему сањају ваши прсти по књизи снова Иури Андреиевицха Лонго

Сломљени прст сања да планирани посао ионако неће бити успјешан, без обзира колико се трудили. Прст који показује у неком правцу јасно показује да морате бити изузетно опрезни при одабиру сопствене стазе, а ако се подигне, то је сигуран знак опасности.

Прст у завојима је посластица, али ће бити кратак и ефикасан. Длакави прсти у сну предвиђају примање накнаде или профита, нешто што сте дуго радили и који ће донети плодове.

Увијени прсти показују однос завидних према вама. Они очигледно желе да вам науде, па бисте требали бити пажљивији са изјавама о странцима.

О чему сањају ваши прсти Јевгенија Тсветкова из књиге снова

Астролог каже да у сну можете видјети рјешење проблема и одабрати предложени пут. Сматрати прсте у сну - брзом повратку вољене особе. Лепи чак и прсти сањају у очекивању нових романтичних осећања.

Изрезани прсти сањају о променама у личном животу, друга половина може да нестане или ће бити хладно у вези, која ће прерасти у равнодушност. Прстови на прстима значе да неко жели да вам заповиједа, без узимања у обзир вашег мишљења.

Више од 5 прстију на рукама сугерише да ће особа добити неочекивану материјалну награду или насљедство.

Шта сања о вјенчаном прстену на прст

Многи тумачи позивају да дословно виде оно што виде у сну. Вјенчани прстен на прстима може значити промјену у вашем особном животу, постати обитељ или трајна веза.

Ако је девојка прстен у величини - онда је избор животног партнера у праву и требало би да га задржите, јер тај човек може да је усрећи. Ако је прстен мали или велики, каже да без обзира колико је пожељно, али мушкарац неће водити дјевојку до круне. Прерано је да размишља о стварању породице или треба мало да сачека, а онда ће бити среће.

Девојка види прстен на прсту свог вољеног - то значи да су његове намере најозбиљније, биће веран и добар муж. Клизање прстена прстом предвиђа промене у односу између пара, ту ће бити свађа и неспоразуми.

Удата госпођа сања о прстену на прсту, који случајно сломи - њен муж ће се ускоро разболети, а мало је шансе да га спасе.

Који снови о златном прстену, прстену, сребрном прстену на прсту?

Злато је симбол преданости и љубави. Прстен од злата на прсту значи дуг весел брак са искреним, нежним осећањима. Сви животни планови ће бити оживљени, и срећа ће доћи све време. Ако је украс на прсту сломљен - то је лош знак, невоље ће ускоро почети и наставиће се дуго времена.

Прстен на прсту у сну значи љубавна искуства и што скорије појављивање изненађења у животу. Ако постоје прстенови на свим прстима, то значи да ће нови случајеви донијети стални приход и задовољство.

Сребрни прстен значи оданост и наклоност. Жена која је сањала сребрни накит може бити сигурна у своју изабрану, она ће испунити све жеље своје вољене. Ако жели да уклони прстен, онда говори о њеним сумњама у вези човека.

Зашто сањати прсте на рукама или ногама?

Снови у којима особа види своје ножне прсте, значи могуће путовање, пут. Ако су добро ошишани и чисти, онда све иде у живот, прљаво - то предсказује проблеме у послу или у приватном животу.

Ако сте у сну љути на себе због ружних прстију, то значи незадовољство властитим поступцима и жељом да промијените оно што сте учинили Озлиједите ножне прсте - у скорој будућности постоји опасност од прекида у стварности.

Ако у сну закорачите на ножне прсте, то значи да сте на правом путу и ​​имате прилику да победите конкуренцију, завидно. У сваком случају, лепи, уједначени и уредни прсти увек у сну говоре о исправном стању ствари, а сломљени, прљави, унакажени наговештаји да нешто треба да се промени у животу.

Какве снове о прстену, индексу, палцу, средњем прсту, малом прсту?

Прсти на рукама могу се тумачити у различитим ситуацијама на различите начине. Палац указује да се у животу све одвија као и обично, и да треба мирно реаговати на промене, подигнуте, показује прави смер пута.

Индикатор, по правилу, значи осуду других људи или ваше незадовољство њима. Можда вам опасност пријети у случају негативних изјава у правцу непријатеља. Средњи прст је генитални орган, његов положај указује на могућност сексуалног живота.

Здрава, па чак и, симболизира способност човека да задовољи своју жену. Жене попут овог сна обећавају страствене пољупце. Прстен - успех у браку, пословима и пријатељству. Мали прст - односи са људима око вас који могу утицати на вашу позицију у друштву.

Зашто сањати резање прста? Крв из прста у сну

Крв значи породичне везе, сродство. Одрежите прст - то значи брзу свађу са вољенима. То такође може значити проблеме у служби, али у овом случају, породица ће постати подршка и подршка. Крв из прста у сну емитује састанак са далеким рођацима, они не могу увек доћи, упозоравајући унапред.

Тумачење снова - сломљен, одсечен, одсечен прст

Сломљена кост прста значи неповратне проблеме у послу. Не можете покушати промијенити ситуацију, резултат ће и даље бити негативан. Одсечени или одсечени прст је губитак повјерења вољене особе, његове болести или чак смрти. У зависности од тога који прст је одсечен, може бити блиски рођак или пријатељ.

Много прстију у сну

Ако се у сну нађу додатни прсти, то обећава успјех у пословима. То значи да идете на прави начин и можда ће вам виши људи помоћи. Ако у сну нисте задовољни толиким прстима и одлучите да их се отарасите, то значи да, радујући се, с једне стране, за помоћ од најјачих, ви подсвјесно желите да сами доведете ствар до краја.

О чему још сања прст? Различите варијације снова

  • Трн у прсту у сну упозорава на могуће препреке на путу до циља.
  • Ако су вам у сну показали непристојни гест из прстију - сачекајте одбијање захтева.
  • То је сан о томе како да направите маникир странцу, што значи да вам недостају ваши рођаци који су далеко од вас.
  • Игла заглављена у прст значи упозорење и неизбежан неуспех у професионалном пољу.

Сваки сан је резултат личности, осећања и тежњи особе. Тумачити снове могу бити у зависности од ситуације или доживљених осећања. Оно о чему човек размишља је засигурно сан за њега у кратком времену, дакле, схватајући значење сна, треба да проучите неколико интерпретација.

Погледајте видео: Djani - Jos te sanjam - Audio 2010 (Септембар 2019).