Тумачење снова

Шта је сан језера?

Током читаве историје свог постојања, човечанство је напорно радило на стварању књига снова. Свака нација има своја правила за тумачење снова, али свака особа несвјесно жели одабрати најпозитивније. Шта то значи језеро у сну и шта је тај сан претходник?

Какав је сан језера у Миллеровом сну?

Ако је жена сањала да сама плива на нејасном језеру, онда из тога следи да се од ње очекује да има промене, штавише, негативне. Може се покајати због својих претходних грешака и трезвено процијенити своје неморално понашање.

Када особа плива бродом на језеру и када је овај крхки чамац преплављен водом, то значи да ће се његов блиски рођак разболети. Ако спава, моћи ће да слети на обалу - рођак ће се опоравити, ако не може, умреће. Али када сањар плива на чистој води језера у чамцу окруженом својим најбољим пријатељима, то значи да ће његов рад "ићи узбрдо", материјална ситуација ће се побољшати, а болести ће се повући.

Прљави, неуредни резервоар, окружен досадним пејзажом, указује да плану није било суђено да се обистини. Ако су обале прилично сликовите, а језерска вода прљава, са блатом и воденим љиљанима на површини, онда то указује да је особа у стању да обузда све своје страсти и злобне жеље, што ће му на крају омогућити да крене на прави пут.

Језеро у сну - сан Ванга

Гледање себе како стоји на обали језера значи да ће сањар у блиској будућности имати миран, измјерен живот поред своје вољене особе. Увреде и свађе ће проћи, а такав сан обећава праву људску срећу.

Пливање у резервоару указује на појаву проблема који захтијевају информисано доношење одлука. Могуће је да ће сањар ускоро постати разочаран особом којој је вјеровао. Исушено језеро је претеча несрећа и катастрофа и служи као додатни подсетник да природа захтева поштовање према себи.

Шта то значи: сањао је језеро. Фреудова интерпретација

Према Фреудовој књизи снова, језеро може само да сања о хладнокрвним и разборитим људима, а тај мир и здрав разум се манифестује не само у рутинском бићу, већ иу најугоднијим тренуцима. На пример, у вођењу љубави. Правилност, недостатак буке и могућност да уживате у ономе што је - то је главна разлика између таквих људи од свих других.

Када се сањар окупа у резервоару, зато ће у блиској будућности имати пријатан састанак са својом дуго очекиваном љубављу, а на веома необичном мјесту за састанак. Такво романтично окружење допринијеће ближем упознавању и све ће се добро завршити.

Шта сања о језеру на "Фамили Дреам"

"Молодушка", видећи себе у сну док се купа у нечистом резервоару, може се припремити за драматичне промјене у свом животу. Екстраваганција и разврат још нису никога довели у добро и морат ће платити за њихове акције.

Пловити чамцем по језеру и сигурно се везати за гат, значи да је "веслач" превладан лажним слутњама, које је боље игнорисати. Превазилажење погрешних увјерења је такођер изазов којим треба управљати.

Излет бродом по чистој води у друштву добрих старих пријатеља предсказује славу, богатство и изванредну радост, а прљаве воде акумулације, напротив, предвиђају срамоту, пропаст, муку и милост.

Сањајуће блатно језеро, окружено зеленим обалама, доказ је да ће сањарову штедљивост савладати страст коју осећа према предмету свог уздаха. Али када су кристалне воде језера изненађујуће транспарентне, а вегетација око ње је суморна и неугледна, то значи да ће се свако благостање окончати, ако здрав разум не заузме место, а особа не постане разумнија.

Свако ко свој одраз види у сну на зрцално глаткој површини шумског језера ће бити срећан и живјети остатак свог живота окружен вољеним људима. А лишће, које слободно лебди на површини језера, такође је претеча праве среће.

Који је сан језера у Зедкиеловој књизи снова?

Сан древних Енглеза каже да ће особа која види себе како клизи по савршено глаткој површини резервоара постати талац повољног скупа околности. Све што му је потребно је да искористи тренутак у коме зависи његово даље благостање: удобан и весео живот, добро здравље, престижни рад, велика и пријатељска породица.

Сваки љубавник који себе види у овој позицији једноставно је осуђен на повољан исход, што значи сретан и трајан брак. Али да бисте се видели у сну, клизали на прљавим и блатним водама језера, то значи да се морате припремити за тестове које ће Судбина послати. Проверава снагу духа сањара, шаљући му невоље, губитке и фрустрације. И како све то завршава - у великој мјери зависи од самог субјекта.

Шта сања о језеру о "племенитом сну"

 • Јасно разграничено - јасноћа и могућност стварне процене понашања;
 • Олуја - особа ће бити у стању да се "повуче" када је то потребно;
 • Крваво - сигнализира да се велико зло вребало у појединцу;
 • Моунтаин Лаке - морате научити управљати својим емоцијама;
 • Шума - губитак способности самоспознаје;
 • Окружен суморним литицама - зло које вреба унутра и љутња ускоро ће наћи излаз;
 • Мочварно језеро - равнодушност према свему што се догађа;
 • Мала - љубав ће умрети, страст ће нестати
 • Под магловитом измаглицом - слабљење самоконтроле ће довести до неке штете.

Зашто сан о чистом, прозирном језеру?

 1. Унутрашња хармонија (Хоме Дреам);
 2. Чистоћа мисли (езотерична књига снова);
 3. Унутрашња мудрост (сан денисе линн);
 4. Обезбеђен живот (исцелитељ сањаре Акулина);
 5. Хумблед Пассион (Књига о сну Катарине Велике).

Зашто сањаш прљаво, блатно језеро?

 • Губитак и патња (енглеска књига снова);
 • Емоционална хладноћа (сан Денисе Линн);
 • Неактивност (Псицхоаналитиц Дреам);
 • Повећање греха (књига снова Катарине Велике);
 • Опасност (Стар Дреам).

Тумачење снова - пливати, пливати у језеру

Пливање у базену пуном крви је права опасност. Али чиста, чиста вода, у којој се сањач купа, значи да га Више силе упозоравају на нешто. Можда такав сан говори о будућим промјенама планова, али у случају када особа плива у језеру са муљевитом водом, онда такав сан не предвиђа ништа добро - све ће се завршити јако лоше.

Према другим верзијама (на пример, према књизи снова Схереминскаиа), особа која плута на језеру ће врло брзо изгубити љубавника (љубавника). Однос је неизбежан. Тумачење снова Тсветкова третира тај сан на исти начин. Али старословенска књига снова каже да пливање у језеру у сну може довести до озбиљне трауме буђења.

Генерално, да би се исправно протумачио такав сан, потребно је размотрити неколико фактора. На пример, ко плива - мушкарац или жена, каква вода у резервоару (топла, хладна, блатна, прозирна), како особа плива (на површини или под водом). Чак је битно да ли сањар плива или гол.

На пример:

 • Пливајте под водом - збуњеност;
 • Утапање у језеро - незадовољство;
 • Пливајте у чистом језеру - на радост;
 • Пливање у блатном језеру је лоша вест;
 • Пливање у одећи - мораће да иде у подземље;
 • Пливајте голи - потпуна ведрина;
 • Такмичите се у пливању - радите без одмора;
 • Пливајте заједно са неким - брзо раздвајање;
 • Дечко за купање - ускоро ће бити потребна финансијска помоћ;
 • Девојка за купање - потребна је морална подршка;
 • Пливајте у језеру са леденом водом - морат ћете промијенити мишљење о вољенима.

Шта још језеро сања

Погледајте видео: Stvari Koje Niste Znali u GTA San Andreas - Čudovište iz jezera,Piggsy (Јун 2019).