Тумачење снова

Који сан јеж

Јеж је шармантна шумска животиња, лаковерна и слатка, изузетно знатижељна и савршено коегзистира не само међу становницима дивље природе, већ иу људском боравку. Ова слатка створења су веома пријатељска према људима и кућним љубимцима, чиста, активна, друштвена, добро реагују на тренинг. Зашто сањати јежа? Шта значи сан јежа?

Снови о јежу на Миллеровој књизи снова

Према тој књизи снова, јеж у сну је прилично повољан симбол - обећава значајан успјех, постигнут захваљујући опасним контактима у друштву и, можда, упркос њима. Ако у сну покупите јежа у наручју - сачекајте разговор са неким врло непријатним за вас или олујним обрачуном породичних односа.

Држите јежа у рукама, али не осетите његове трње - погрешно судите о новом пријатељу. Да ли осећате игле са иглама? Такав сан се може дешифровати као интриге и махинације неискреног, лукавог човека из вашег круга контаката. Ако је у сну јеж укотвљен - у стварности се покушавате извући из проблема, али у сваком случају ће им бити потребно рјешење.

Фреудиц Дреам интерпретација - сањао је јежа

Сан који укључује јежа указује на праве карактеристике ваше природе. То значи да у стварности ви опажате сваку манифестацију пажње на себе са опрезом и непријатељством, одмах заузимате одбрамбену позицију и „пуштате трње“.

Извор овог неповерења лежи у вашој прошлости - једном када сте показали претерану искреност према особи која је на неки начин искористила вашу љубазност и поверење.

У интимним односима, ви сте плашљиви и стидљиви, не можете у потпуности отворити, не прихватате било какве експерименте.

Дреам Интерпретатион - Маиа, Нобле Дреам Дреам - Зашто сањати јежеве

У књизи снова Маиа, јеж који вам се појавио у сну има два поларна значења: ако је животиња негде у журби, то значи да ће вам у блиској будућности бити гарантована апсолутна сигурност. Ваш одмор неће бити узнемирен ни непријатељима, ни уљезима, ни болестима. Међутим, јеж, склупчан у кугли, наговештава опасност од опасности, ризик од напада.

Према књизи племенитих снова, јеж симболише долазећу свађу, или чак озбиљне губитке. Постоји нека вероватноћа физичке повреде, такође могу постојати сумње у себе и исправност одабраног животног пута. Такав сан може најавити примање нових, претходно непознатих, знања и вјештина, или анксиозности и узбуђења због мањих разлога.

Да ли сте осећали убод игле у сну? Дакле, у стварности ћете ући у озбиљан сукоб. Такође може симболизирати ваше самопоуздање, задовољство животом. Ако у сну држите звер на рукама - неко против вас је нацртао нешто нељубазно.

Шта сања Јеж у Езоповој књизи снова

Ова шумска животиња симболизира вођење домаћинства, тенденцију да се брине за сутра, као и оштар ум, независност и енергија, али у исто вријеме опрез, неповјерење, страх и способност да се одупре сваком противнику. Јеж, као човек који га је видео у сну, није стран од квалитета као што су храброст, издржљивост, лукавост у одбрани сопствених интереса.

Сан о јежу може наговестити помоћ и подршку утицајне и снажне особе, ако у сну чешће проналазите ову животињу у шуми. Одгајите ове животиње у сну? Дакле, у стварности нећете толерисати подређеност никоме, иу сваком случају, више волите апсолутну независност.

Ако вас јеж болно убоде иглама у сну, то значи да онај коме се осећате симпатије не жели да са вама одржава лични однос. Ако сте сањали да је јеж дошао у борбу са змијом - у стварности ћете добити учешће вољених, њихову помоћ пружити на вријеме. Да ли животиња једе миша са апетитом? Дакле, у стварности покушавате искоријенити властите недостатке и слабости.

Оригинални сан, у коме је ваше тело прекривено бодљама, симболизује снагу вашег карактера - можете се заштитити у свакој ситуацији. Сан у којем осећате оштар бол, корачајући на јежа, предсказује промене у начину живота, промену приоритета - само вам треба.

О чему још сањају јежеви

Езотерична књига снова тумачи сан јежа као акутно огорчење од вољених. Према књизи снова госпођице Хассе, животиња симболизује завист према вама, а што више јежева у сну, то је већи број људи који ће то искусити. Према књизи снова Тсветкова, појава ове шумске животиње у вашем сну наговештава невоље и апсолутно неочекиване.

Постоје и друге занимљиве интерпретације снова о јежевима:

  • Многе јежеве, буквално пуне њих куће - до непријатне ситуације, која ће вам бити прилично тешка за решавање.
  • Мали јежићи, јеж - у стварности ће вам требати највећа брига, јер су ваши непријатељи спремни на све да спријече да се ваши планови остваре. Такодје, сан мозе предвидети финансијске проблеме.
  • Мртви јежићи - ускоро ће вам требати помоћ, али ћете победити. Међутим, требало би да ублажите сопствене амбиције.
  • Бијели јежи - ваш сан се више односи на духовни него на физички.
  • Нахраните јежа из руке - имате недовршен посао који би ускоро требао бити завршен. Ваша издржљивост је веома корисна у овоме.
  • Јеж без игала - другима морате доказати да уопште нисте немоћни.
  • Животињско млијеко - у стварности нећете моћи избјећи контакт с неугодном особом.
  • Јеж са гљивама, бобицама, плодовима набоденим на иглама - ближи се "кишни дан", потребно је водити рачуна о залихама.
  • Животиња са меким бодљама - ваша околина је неискрена са вама, ви сте употребљени.
  • Нападајући јежа - у невољи ћете остати без помоћи, нико од ваших ближњих неће бити у правом тренутку.

Као што можете да видите, сан са учешћем јежа може имати сасвим другачије значење - у зависности од тога како су се те животиње понашале у сну иу каквом су положају. Ако се ово слатко створење наелектризира - чека вас свађа, узели сте животињу у руке - то значи да ћете у стварности покушати ријешити сукоб.

Ако се јеж понаша на пријатељски и пријатељски начин - свађа ће се ускоро смирити, болно вас пробости својим иглама - сукоб може бити веома дуг. Животиња која једе плијен - змија или миш - симболизира вашу побједу над непријатељем који представља значајну опасност.

Езхиха са потомством предвиђа да ће вашој деци бити потребна ваша помоћ. Храните животињу у сну? Наћи ћете достојну победу, тријумф над животним кушњама. Мирни јеж, шетајући својим послом, предочава потпуну сигурност и заштиту, покровитељство других. Као што видимо, ова животиња је вјероватније позитиван симбол у вашим сновима него негативан и често обећава срећу и подршку у стварности.

Погледајте видео: Jez San - FunFair Technologies (Може 2019).