Тумачење снова

Шта сања о кобасици

Обична кобасица у сну рјечито описује тренутне породичне односе, добробит сањара. Даља интерпретација зависи од њене свежине, изгледа и укуса. Књиге из снова нуде да се узму у обзир разни детаљи и дају најпрецизнији одговори.

Шта је то кобасица из сна о Миллеровом сну

Ако у сну сами кувате кобасице, то обећава срећу у скоро свим вашим подухватима. Једење кобасица је знак да ће ваш дом бити лијеп, удобан и скроман.

Кобасица у сну према Фреудовој књизи снова

Кобасица је фалусни симбол. Свеж штап кобасица у сну је знак сексуалне привлачности и јаке потенције. Ако је кобасица у сну нарезана и лепо легао - то је знак олујног сексуалног живота који води сањар.

Ако је кобасица у фрижидеру - то значи да сте сексуални односи заборављени или одложени. Покварени сан кобасице до болести репродуктивног система. Кожа од кобасица, комадићи кобасица и кора у сну за сањара означавају проблеме потенције и сексуалне привлачности.

Шта значи да си сањао кобасицу о Ванг-овој књизи снова?

Свежа кобасица сања о добром здрављу, а за болесне - брзом опоравку. Ако је, напротив, кобасица размажена, наборана или са непријатним мирисом - сачекајте болест. Крвава кобасица у сну - до повољног преокрета догађаја у љубави.

Шта сања о кобасици на Тсветковој књизи снова

Погледајте кобасице до малих ужитака. Да бисте сами направили кобасицу - имат ћете срећу и добробит коју зарадите својим напорним радом, али ако претерујете са кобасицом у сну, постоји могућност емоционалног пренапрезања.

Да видим кобасицу у сну према Хассе-у

Погледајте испред себе - забаву. Једите кобасицу - очекујете да се ваше жеље остваре. Кухајте сами - водите рачуна о свом дому.

Шта сања о кобасици на сан КСКСИ века

Да видите кобасицу у сну - на малу радост, можете добити неочекивану награду од људи који су вам блиски или освојити лутрију. Једите кобасице у храни - за изненађења. Ако кувате кобасице - за срећу у развоју нових области активности. Пилинг и резање кобасица је знак да ћете бити незаслужено замерани.

Шта сања о кобасици за друге књиге снова

  1. Према украјинској књизи снова: видјети кобасице у сну - до мањих проблема и болести.
  2. Према књизи снова луталица: кобасица сања мало неочекиваних радости или новчане награде.
  3. Према женској књизи снова: ако једете свјежу, укусну кобасицу, онда ћете у блиској будућности наћи скроман, али угодан, слатки дом. Ако у сну сами кувате кобасице, то значи да ћете имати среће у свим својим настојањима.
  4. Према књизи снова Хеинрицха Роммела: ако у сну једете кобасице - до малих домаћих радости или дуго очекиваног сусрета са рођацима Ако у сну исечете или огулите кобасицу од коре - од вас ће бити неправедно укорен. Кување у сну домаћа кобасица - за срећу у свему.
  5. Према књизи снова Наде и Дмитрија Зиме: кобасица у сну је симбол породичних односа, благостања и домаћинства. Ако сте сањали свежу, укусну кобасицу - знак снажне породице, хармоније и просперитета. Ако сте имали сан о лошој квалитети кобасице - до свађа и губитака у привреди. Ако у сну једете кобасице - да расипате и смањите приходе.

Шта још сањаш кобасице

Погледајте видео: Стршљен - Strsljen - Stršljen - Hornet - Grenzë српски,hrvatski,english - CC (Август 2019).