Тумачење снова

Зашто сањати ријеку?

У сну, река симболизује живот сањара. Према карактеристикама резервоара и нијансама снова, може се проценити шта се дешава у овом тренутку и шта се може десити у будућности. Тумачење снова описује најчешће случајеве.

Који је сан ријеке у Миллер-овом сну?

Река, чије су воде мирне, предвиђа просперитет у послу, време радости. Ова слика такође представља нове могућности које ће побољшати вашу укупну финансијску ситуацију. Ако сте у могућности да их користите, срећа и благостање неће вас напустити, већ ће се, напротив, повећати.

Да ли су воде ријеке мутне и немирне? Ово предвиђа низ несугласица, неспоразума и свађа са другима.

Када се на путу изненада појавила река испред вас, требало би да будете опрезни због професионалних проблема. Осим тога, ово је упозорење да ћете, непажњом, моћи да обавите било какву непромишљену акцију која граничи са смелошћу, и то може потпуно уништити вашу репутацију у очима ваших надређених и колега.

Плутајући по водама чисте ријеке и бити на дну у друштву утопљених људи, упозорава вас да радост и срећа неће ускоро доћи к вама. Да у сну види суво корито реке - сачекајте тугу.

Река у сну - Фреудова књига снова

Слика пуног протока и огромног ријечног простора симболизира да сте често склони маштању о сексуалним темама, али се плашите да признају своје жеље свом партнеру. Сањаш о сексу у необичним ситуацијама и пејзажу, али се плашиш њиховог стварног утјеловљења у стварности.

Пливати у водама мирне ријеке значи да сте се несебично предали осјећају љубави. Заборавите све послове и бриге које још увек треба дати барем мало времена. Спавање подсећа на то да треба да гледамо живот разумније.

Шта то значи сан из снова - сан Ванга

Падати у ријеку и прогутати његове воде није нимало лош знак. То сугерише да ће ускоро ваша каријера ићи узбрдо, побољшати ће укупну финансијску ситуацију.

Уроните у речну воду, без скидања одјеће, - ваше домаћинство и ви сами нећете знати ништа о потребама. Борећи се против ријеке и пливајте до обале, дођите до копна значи да ћете се упркос неким препрекама ускоро обогатити.

Сањао је реку у сну - шта то значи књига о сну Нострадамуса

Да се ​​опере са речном водом - очекујте велике губитке. Пловити преко ријеке у ширину значи да се требате припремити за проблеме у стварном свијету. Оставите ријеку на копну - на добре вијести.

Погледајте како да изградите брану, морате се припремити за одређене тестове. Покушали су да ухвате корњачу од ријечне воде - до туге, да ухвате змију у воденом ступцу - до финансијског просперитета, да ухвате рибу - да науче окус побједе у љубавним пословима.

Шта сања о ријеци - према Лонговој књизи снова

Сањати о чистој површини ријеке значи да вас ваш живот и добро прилагођеност у потпуности задовољавају, а ви не желите више.

Видјети блатну воду у ријеци - неспоразуме и свађе, сукобе с другима. Падати у воде ријеке - у пословној сфери отворит ће нове могућности.

Тумачење снова "реке" у књизи снова Лофа

У сну, где се пере лице од реке, јавља се порука да ће ускоро бити потребно одлучити да се расплете сплет многих проблема који неће бити одложени. Њихова одлука ће узети много енергије.

Сјетите се каква је била вода: ако је прозирна, онда ћете моћи без икаквих губитака ријешити све бриге, и судбина ће вам се опет насмијати; када река има муљевите воде, онда будите спремни да прођете кроз тешка времена. Прање у водама вртложне планинске ријеке предочава брзу хладноћу.

Зашто сан реке - према књизи снова Тсветкова?

Да ли сте видели како гледате из обале ријеке? Сачекајте дуго и хитно путовање.

Пловити њиме - профитирати у послу, повећати плате, могућност побједе, било који повољан догађај у материјалној сфери.

Да бисте прешли реку или прошетали водама реке - судбина припрема бројне препреке за вас, и неће бити могуће остварити своје циљеве ускоро.

Река у сну - према госпођици Хассе

У сну постоји река у којој тече чиста и чиста вода - очекујте пуно радости у блиској будућности.

Пливајте у кристално чистој води - да бисте стекли богатство и богатство. Падање у такву ријеку значи да ћете примити неку важну поруку.

Шта сања о реци - у сну Менегхетти

Река је симболична слика. Она је пут људског живота.

Ако у сну ријека са чистим водама тече у море, онда сањар успјешно остварује своје животне циљеве, посебно када се особа доживљава у сну као ријека или је у њему у тренутку када се спаја с морском струјом.

Ако у сну пливате низводно од тока ријеке, онда је то сигнал да у стварном животу почиње губити енергију и виталност, здравље и срећу. Пливати узводно - све што желите да добијете од судбине ће захтијевати много труда од вас. У сну, желећи да пређете преко реке да бисте сазнали шта је са друге стране значи да се трудите за знањем.

Шта то значи ако ријека има сан у сну - према књизи снова Грисхина

Гледање реке у сну значи да морате почети нешто ново у свом животу. Купати некога у водама ријеке морат ће водити нечије акције, бити одговоран за некога, постати његов ментор.

Оперите одјећу или их исперите у ријеци значи да управљате својим животом и временом. Пијење из реке или црпљење воде из њега - нови корак чека вас на путу ка мудрости и вештини.

Шта сања о ријеци - према књизи перзијског снова Тафлиси

Видети ријеку у сну значи да ћете се у блиској будућности сусрести са важном особом која има значајну моћ и може утјецати на ваш живот. Пијте воду директно из реке - до благостања које добијате од утицајних особа града или земље.

Ако је вода изгледала блесава, онда можете бити увучени у незаконите, криминалне радње. Ухватити много рибе - благостање и просперитет у породици.

Мослем Дреам Ривер

Гледање себе како пловите ријеком у чамцу значи да сте потпуно уроњени у неку важну ствар. Бити на броду који плута на реци такође значи да је судбина милостива према теби и да ће те спасити од недаћа и немира.

О чему је река сањала - књигу снова 21. века?

Имиџ реке и ствари у њу, која је доспела до дна, значи да је дан близу када ћете моћи профитабилно уложити новац или купити нешто по повољној цени.

Ако видите ријеку која плута много смећа, дрвне сјечке, па чак и трупаца, онда морате да обновите све што је у вашој судбини - од особних односа до каријере и угледа.

Какве снове о чистој, чистој, дивној ријеци?

Ток реке са чистом и чистом водом је један од најбољих снова, веома је повољан за спавача. Слика такве реке је симбол добре вести, комуникација са пријатним људима, могућност добијања практичних савета, примање утехе.

Зашто сањаш прљаву, блатну ријеку?

Ако је вода реке у сну прљава и блатна, онда очекујте период тешкоћа у вашем животу. Такве воде наговештавају сањара да га неразумијевање чека усред његових колега и блиског круга.

Чак и ако је вода у ријеци мирна, то ништа не мијења: не може се избјећи невоља.

Зашто сањати о пливању, пливању у ријеци? Тумачење снова - пливати на реци, пливати преко реке.

Пливање у ријеци значи да је вријеме да се нешто промијени у вашем животу - нешто на што сте тако дуго затворили очи и требали бисте тежити промјени.

Али пливати у ријеци сугерише да чекате много погодности, што значи да не морате да се плашите промјена у судбини.

Шта сања о ријеци?

Да ли је проток воде у ријеци брз? Онда ускоро очекујте несугласице и сукобе с другима, што ће бити могуће, али тешко избјећи. Да бисте то урадили, требаће вам много снаге и стрпљења.

Спора струја сугерише да живите добро успостављен, али монотони живот, и досада почиње да вас превазилази. Промијени се у себи или око барем нешто.

Шта сања о мосту преко реке? Тумачење снова - прећи реку.

Визија моста у сну упозорава спавача на промјене у судбини, али не морају се бојати, јер ћете имати подршку вољених.

Мост преко ријеке је симбол неизвјесних односа с околином, јер није упознат с вашим унутарњим свијетом. Прећи реку у сну значи да сте спремни да започнете нову фазу у свом животу, а промјене у њој ће се убрзо десити.

Ако пређете преко реке преко моста, онда ћете у вашем унутрашњем свету бити борба са разочарењима и неуспехима да бисте започели нови живот. У сваком случају, слика моста је веома сјајна слика трансформације и промјене судбине, понекад чак и неочекивана, али повољна за вас.

Брза, турбулентна река - зашто сан?

Да бисте видели ток брзе и турбулентне реке која тече у планинама значи да ћете наћи много фундаменталних промена у животу које неће ићи без муке, али ћете се сигурно носити с њима.

Ако у сну видите како се утапате у ријеци са турбулентним током, али плутате до обале - знајте да се не плашите никаквих препрека свом циљу, превазићи ћете све препреке.

Шта још река сања

Погледајте видео: 5 NAJŠOKANTIJIH UDARA GROMOVA SNIMLJENIH KAMEROM (Може 2019).