Тумачење снова

Шта сања ђурђевак?

Скоро сви људи, заспали, имају снове. Неке од њих памте се након буђења и сањар, често, не зна да ли је то добар знак или обећавајући проблем. На пример, нису сви нагађали који су љиљани у долини видјели у сну.

Шта сања о љиљанима - сањао је Милера

Љиљани у сну указују на тенденцију вољене особе да се промијени. Сакупљање љиљана у сну значи појављивање у блиској будућности детета у породици сањара или његових блиских сарадника. За трудне љиљане у сну - до рођења здравог дјетета. Љиљани долине који стоје у вази указују на краткорочни осјећај радости, који ће бити замијењен дужом тугом и разочарењем.

Што сања ђурђевак - сања Лонго

Цветови ђурђица у сну упозоравају на невоље, тужне догађаје који ће се десити у блиској будућности и сањар ће се осјећати као усамљена особа.

Љиљани су имали сан у сну - велику породичну књигу снова

Арома љиљана у долини - предзнак прехладе или благе болести. Рушење или конзумирање цветова из долине је опасност од озбиљног тровања. Осим тога, овај сан упозорава да у непосредном окружењу сањара постоје лицемјерни људи. За љубавнике, спавање указује на издају. Избледели љиљани у долини значе хладна осећања између љубавника.

Шта сања о љиљанима - Фреудова књига снова

Ако је невина девојка из сна видела љиљане у долини, она симболизује њене страхове о надолазећем губитку невиности. Љиљани у сну одрасле жене указују на њену жељу за сексуалним контактом и честом промјеном партнера.

Рушење жениног ђурђевка значи њену жељу за самозадовољством. Ако сањар некоме да ово цвеће - она ​​жели интиму. Сан у којем велика пропланка љиљана долине гази, указује на то да сањар жели само да користи тело сексуалног партнера и заинтересована је само за сопствена осећања.

Трамплед цвијеће указује на поремећени сексуални живот и недостатак једнакости између партнера.

О чему још сањају љиљани у долини?

Погледајте видео: ČIJE JE ONO DEVOJČE - ĐURĐEVAK iz Đurđeva (Децембар 2019).

Загрузка...