Тумачење снова

Зашто сањати велику змију?

Слажем се да видим змију у сну - прилично одвратно. А ако је и огромна ... Који је сан велике змије? Многи тумачи снова на свој начин објашњавају значај појаве овог водоземца у сновима. Сан који се односи на змију сматра се најтежим за интерпретацију.

Биг Снаке - Нострадамус Дреам Боок

Према објашњењима Нострадамуса, присуство змије у сновима је зло, лукаво, симбол пада. Ако велика змија загрли човека за врат и стисне га, онда ће доћи опасно време за њега. Дивовско змијско црно одело - представља велико зло.

Шта сања о великој змији у књизи снова Ванге

Према Ванги, веома велика змија у сну је упозорење о великој трагедији. Говорник да ће доћи вријеме сотонине силе, доћи ће глад, сиромаштво, смрт многих људи.

Ако сањате да велика змија стисне врат, онда је то лош знак. Да можете научити о кобној болести вољене особе. Требаће вам велика воља да помогнете породици и пацијенту да проведу задње дане са достојанством.

Индијска књига снова о великој змији

Коврчава змија симболизира непријатеље, мржњу и болести. Убијте змију - поразите своје завидне и непријатеље. И даље сањала змија - симбол женске издаје.

Муслиманска књига снова

Шта сања о великој змији у муслиманском сну? Змија - присуство непријатеља, величина змије - снага непријатеља. Ако је змија послушна - особа ће добити аквизицију, а ако буде нападнута - жалост. Када је змија много, али не напада - особа ће управљати војском.

Огромна змија у књизи снова Н. Грисхине

Према књизи снова Грисхина, велика змија је симбол наводне преваре или опоравка и промоције здравља. Огромна змија на дрвету без лишћа је велика мудрост, разумевање тајни људског живота.

Дивовска змија која пузи по планинама симболизује нови живот. Ако у сну величине џиновске змије није могуће потпуно видјети - то значи бити на ивици живота и смрти, знати тајне које живот чине неподношљивим.

Тумачење змија у сновима из снова

Шта сања о великој змији у сну за друге књиге из снова:

  • Сањај Лофу - на издају, превару, болести;
  • Тумачење снова Хассе - женски непријатељи;
  • Књига о сну Азара је зли непријатељ;
  • Тумачење Фреуда - мушког полног органа и сексуалног живота мушкараца;
  • Женска књига снова - змија предвиђање невоље, искушења.

Дешифровање непознатих књига снова

Погледајте видео: Šta znači sanjati zmiju? (Јун 2019).