Тумачење снова

Шта сања о бившој жени

Гледајући наше снове ноћу, обично посматрамо процес обраде добијених информација са њеним накнадним архивирањем и чувањем у бази нашег мозга, радећи по принципу личног рачунара.

Али понекад се емоционалне и сензуалне компоненте додају информативном току који боји наше снове, присиљавајући нас да се пробудимо у хладном зноју или да пожелимо да тај сан никада не заврши.

Гост из прошлости у будућност - сањала је бивша жена

Често фрагменти варијанти могуће будућности продиру у наше снове, чинећи сан пророчким. Посебно често из дубина подсвијести излазе сјећања из прошлости, ако се у садашњој вези с њима и даље наставља, имајући утјецај на будућност.

Забринути смо и због догађаја који су нам се догодили, а што нам савјест не жели опростити. Да би снови били мирни и радосни, треба да водите рачуна о пријатељском односу према људима са којима нас судбина доводи.

Није случајно речено да се бракови између заљубљених људи склапају на небу, и како ми управљамо тим небеским даровима зависи од нас. Није неопходно да читав живот проведеш са супругом и умре с њим истог дана. Али живјети достојанствено и племенито се дијелити у нашој моћи, како не би везали кармичке чворове, с којима се онда морате петљати у сљедећим инкарнацијама.

Шта сања о бившој жени - сну Миллера

Тумачи снова су једногласни у мишљењу: сан са бившим супружником указује на то да вас прошли проблеми не пуштају, наставите мучити, тражећи решење. Али ако је човек сањао о жени која пролази поред њега без освртања - то је знак да је прошлост неповратно нестала.

Све интеракције које се дешавају у сну са вашом бившом женом, без обзира на њихово емоционално обојење, указују на зависност, љубав која се наставља између вас. Шта даље урадити, морате решити у стварном животу, а сан вас само подсећа да проблем остаје релевантан.

Бивша жена у сну - сан Ванга

Особа из наше прошлости брине нас јер има питања или дугова која нам је остављена и која морају бити разјашњена и разрађена. Сан у којем је присутан бивши супружник може бити прилика за сусрет са њом, мирно разговарати о неспоразумима, тражити опрост, хвала вам за вашу пријашњу срећу и бившу љубав. Само на тај начин, опростивши и ослобођени, можете наставити да живите мирно и срећно.

Шта сања о бившој жени у Фреудовој књизи снова

Ако је сан да се брачни однос настави са бившом женом, поготово ако мушкарац има пријатна осећања, то значи да веза између њих није прекинута.

Комуникација с њом се може наставити, или ће се ускоро сусрести друга жена, коју је човјек спреман ставити у свој живот. Није искључено да ће то бити дугогодишњи познаник који се још увијек не доживљава као сексуални објект. Требало би да боље погледате околину како не бисте пропустили особу која вам је намењена.

Оно што је сањао о бившој жени - књизи снова Нострадамуса

Чини се да дух прошле љубави помисли на свој будући животни пут. Неопходно је учити из прошлости, доносити закључке, кренути даље. Вектор кретања одређен је односом наших прошлих постигнућа и губитака, а избор се прави у садашњем тренутку овде и сада. Сан о бившој жени треба схватити као симбол неиспуњених нада.

Да би се појавила друга особа, са којом се све може успјешније развијати, потребно је да ослободите простор у својој души, отпустите оне који су отишли. И отпуштање у миру је могуће ономе који је престао да додирује и узнемирава, молим и жалим. Са човјеком који је постао равнодушан, нема више ништа заједничко - ова тема је затворена и можете наставити пут.

Погледајте видео: Ratko Buljancevic GENIJE (Може 2019).