Тумачење снова

Зашто сан о новој кући

Психолози кажу да када особа види зграду или кућу у сну, он персонифицира свој унутрашњи свијет. Ово је мјесто гдје се особа може опустити, бити сам и осјећати се потпуно сигурно.

Стога, ако сањате о непознатој и новој згради, онда је то разлог да анализирате себе и слушате своје скривене жеље и потребе. И зашто сањати о новој кући или о многим новим кућама (зградама, дистрикту)? Погледајмо интерпретацију овог сна у различитим књигама снова.

Шта сања о новом дому - психолошкој књизи снова

Према психолошкој књизи снова, појава новог дома значи да желите да промените своју личност, а можда и да започнете нови живот.

Ако почнете истраживати нови дом, онда је у стварности сасвим могуће покушати проширити дубине своје свијести, открити нове таленте у себи и дати развој скривеним потенцијалима. Покушајте да анализирате своја осећања када сте били у имагинарном новом дому.

Ако сте били удобни и сигурни, онда идете на прави начин и промените се на боље. Превладати страх и анксиозност? Очигледно у стварном животу нисте задовољни нечим у свом карактеру и унутрашњем свету, осећате се угроженим. Покушајте да схватите извор негативних емоција.

Енглеска књига снова - нове куће у сну

Према енглеској књизи снова, нове куће указују на помак у блиској будућности. А ново склониште ће вам омогућити да добијете заштиту од непријатеља, њихових гласина и интрига. Што је зграда виша и лепша, бољи ћете положај постићи.

На пример, величанствене зграде обећавају стицање славе и снажне позиције у друштву, а читави дворци и палате - постизање племенитости и истинске величине. Али недовршене куће - напротив, лош знак. Највјероватније, ваши планови и снови нису остварени.

Шта сања о новом дому - сањару Вандереру

Књига снова Путника је слична у тумачењу, објашњавајући везу између стања нове куће и ваших планова. Што боље и боље становање, веће побједе ћете постићи.

Шта сања о новом дому - Миллер'с Дреам Боок

Милер тврди да нови луксузни домови у сну обећавају дуг и просперитетан живот пун радости, као и путовања. Мале куће обећавају срећу у породици, а такође гарантују профитабилан посао и посао. Ако вам нова кућа припада, онда судбина фаворизира.

Боја снова Тсветкова - како то мислите, сањали су нове куће

Књига о сну Тсветкова каже да изградња нове куће предвиђа промену живота на боље, али ако видите грађевинске и кровне радове, онда је сасвим могуће да у стварности не можете да избегнете неке трошкове и новчане губитке.

Шта је сањао о новом дому - Дреам Фамили

Ако сањате да се преселите у нови дом, породична књига снова вам обећава неке ране вести, необичне вести, обично везане за пословна путовања и путовања.

Зашто сан о новој кући у сну - интерпретација сна Давид Лоффе

Давид Лофф у својој књизи снова такође указује на повезаност слике куће са животом и унутрашњим светом особе. Дакле, ако градите нову кућу, онда је то директно повезано са околностима вашег постојања.

Можда сте на ивици позитивне промене. То може бити било шта од унапређења на послу, финансијски профитабилних подухвата и завршавања браком и порода. У сваком случају, нова кућа је знак преласка на нови, квалитетнији ниво живота.

Тумачење снова Хассе - што видјети у сну нове домове

Тумачење снова Хассе упозорава да величина нове зграде говори како се понашати. Ако је кућа коју видите велика, можете изградити дугорочне планове, а ако сте мали, можете бити скромнији.

Шта сања о новом дому или новом дому - сањалачка Денисе Линн

Денисе Линн у својој књизи снова савјетује да обратите пажњу на поједине дијелове куће, јер они симболизирају различите сфере живота. На пример, ако цеви не раде добро, онда у стварном животу не можете дати излаз својим емоцијама.

Да ли је подрум претрпан? Многи проблеми су дошли над вас и не можете се ослободити унутрашњих сукоба и контрадикција. Истражите нове собе и места? Дакле, покушавате да схватите себе.

Запамтите да је нова кућа у сну симбол новог "ја". Анализирајте своју визију ове слике да бисте разумели своје проблеме.

Погледајте видео: CJ UČI PLIVATI GTA San Andreas Epizoda 27 (Јун 2019).