Тумачење снова

Какви снови се љубе?

Љубљење у сну нејасно интерпретирано из разних књига снова. Стога је немогуће рећи да ако сте сањали да се љубите с неким, онда не морате гледати у прву књигу снова да то значи. Прво морате запамтити о коме сте сањали и под којим околностима. Тада можете видети шта сања о пољупцима за различите књиге снова.

Какве снове о пољупцима у књизи снова Миллер?

Љубљење са вољеном особом у мраку обећава његову развратност, или опасност, ако се то догоди због свјетлости, то значи добар однос према супротном полу.

Љубљење мајке значи част, поштовање према пријатељима и успјех у свим настојањима. Ако сте пољубили странца, онда то обећава аморални чин у стварности.

Пољубац са братом или сестром значи да очекујете задовољство и пријатељску везу. Ако сте у сну видели да ваш противник љуби вашег вољеног, онда бисте требали очекивати губитак поштовања од ње.

Пољубац у сну - сан Ванга

Дреам Ванга тумачи пољубац са супругом испуњеном хармонијом и хармонијом заједничког живота. Љубљење са непријатељима обећава брзо примирје са пријатељима након свађе. Љубљење у сну с дјететом - да би се задовољило резултатима властитог рада.

Ако видите да се љубите и да сте их виђали непознати људи, то значи да ће ваши лажни пријатељи починити злоћу према вама.

Шта сања о љубљењу Нострадамусове књиге снова

Ако сте у сну видели да се дуго волите са вољеном особом, то значи да ће вам увек бити издан. Пољуби свог љубавника на другу значи његову неискреност и безосећајност. Пољубац са човјеком с којим не требаш то је знак лажног пријатељства и нестварне љубави.

Какав је то сан љубљења Фреудове књиге снова?

Ако жена сања да некога љуби, онда ће је дочекати странац, који ће у ствари бити жиголо и нитков.

Ако видите некога како се љуби пред вашим очима, тада ћете у стварности постати учесник у неугодној ситуацији. Човек који у сну види да се љуби с неким, значи да мало времена посвећује својој вољеној особи.

Шта је сањао пољубац у Лонговој књизи снова?

Љубљење у сну обећава практичан успјех у свему. Ако сте у сну осјетили да вас нетко љуби, онда се требате припремити за радосни неочекивани догађај у вашем животу.

Ако сте у сну видели да љубите нечије ноге, сачекајте увреде и понижења. Пољубац са животињом обећава радост и мир. А ако пољубите у сну са својим пријатељем, онда треба да сачека опасност.

Како то мислиш, пољуби се у Азарову књигу снова

Ако видите да сте се љубили у сну, онда то може указивати на брзо раздвајање, као и на издају вољене особе.

Ако човек сања да љуби мушкарца, и жену са женом, онда то може значити да ћете ускоро имати непријатеље. Може обећати и другачију врсту пљускања. Пољубац са дјететом (бебом) значи да ћете дуго остати млад.

Ако сте пољубљени, то може указивати на превару. Пољубац са вампиром може бити претеча непосредне смрти. Пољупци са мушкарцима сањају о издаји, а пољупци са женама доводе до разних сукоба и сукоба.

Шта сања о пољупцу са бившим дечком, бившим мужем?

Ако се у сну љубите са својим бившим мужем (или дечком), онда то може значити да желите да наставите однос с њим. Такав сан указује да не можете пустити бившег љубавника.

Ваша осећања после сна имају одређено значење. Ако сте узнемирени и депресивни, онда желите помирење са вашим бившим супругом. А ако се пробудите, напротив, у одличном расположењу, то може значити да сте у вашем сну означили крај односа са пољупцем, сажели необичан резултат.

Тумачење снова - пољубац са пријатељем, колега из разреда

Пољубац са својим колегом наговјештава брзу свађу с њим. Ако у вашем сну љубите пријатеља, онда то може значити да ћете ускоро морати да се растанете (на пример, он ће отићи у другу земљу).

Зашто сан о вољеном мужу, момку?

Ако се љубиш у сну са својим вољеним, требало би да од њега очекујеш вечну оданост. Али све овиси о томе под којим увјетима то радите: пољупци у мраку могу представљати издају и превару. Ако сте иницијатор пољубаца, он говори о међусобном осећању нежности.

А ако те пољубе, онда то може бити претеча раздвајања. За младу девојку, пољупци са изабраником могу наговијестити брзо вјенчање. Али, ако у сну видите да ваш вољени страствено љуби другу жену, то може бити знак промјене у стварности.

Пољубац на уснама у сну предочава да ће ваш брак бити не само сретан, већ и дуг. Али пољубац у образ, напротив, може сигнализирати издају вољене особе или вољене особе.

Зашто сањати страствени пољубац?

У већини књига снова можете прочитати да страствени пољупци у сну обећавају брзу тугу. Поред ове интерпретације, могуће је пронаћи и верзију да је превише страствени пољубац претходник озбиљног неслагања.

Стога, видевши такав сан, треба да будемо што је могуће толерантнији према партнеру како би одржали свој однос.

Погледајте видео: Балада о три сина- руска песма, превод на српски (Децембар 2019).

Загрузка...