Тумачење снова

Шта сања о гуштеру?

Гуштер у сну је веома знатижељан и двосмислен. Да бисте разумели шта то значи, треба да запамтите детаље радње и да се окренете тумачењу књига снова.

Шта сања о гуштеру у Миллер-овој књизи снова

Ако сте у сну видели гуштера, онда бисте требали очекивати нападе од ваших непријатеља и непријатеља. Ако сте је успјели убити, ипак успијевате да повратите своју репутацију и стабилност у послу, али ова побједа ће вам бити дата по цијену напора и тјескобе.

Ако је гуштер сањао жену, требало би да очекујемо одређену напетост у медијима, и да би се одупрли таквом искушењу, она ће морати да скупи сву вољу у песницу. Ако гуштер пролије своју кожу или угризе жену у сну, то је претеча лоше среће и несреће.

Лизард - сан Ванга

А шта је сан гуштера у сну великог пророка? Да сањаш о гуштеру - о изгубљеној шанси коју ти даје твоја судбина.

Међутим, такав сан не обећава коначни губитак, већ ћете моћи да добијете оно што желите следећи пут. Ако сте у сну успели да ухватите гуштера, у стварном животу ћете наћи успешан исход, за случајеве који дуго нису прошли добро.

Ако видите гуштера који баца реп, треба да запамтите да ћете морати жртвовати нешто да бисте постигли циљ.

Дреам оф Јуно - гуштер у сну

Гуштер је симбол непријатеља. Ако у сну наиђете на гуштера на путу, треба да чекате клеветнике. Ако сте успели да убијете гуштера, онда победите над својим непријатељима и клеветницима.

Који је сан гуштера у Фреудовој књизи снова?

Ако сте сањали о одбјеглом гуштеру - постоји шанса да вас ваша друга половица вара. Гуштер који баца свој реп може бити претеча сексуалних проблема, који ће, међутим, бити привремени, и који не би требало да буде превише обешен.

Ако у сну ухватите гуштера, у стварности ћете бити разочарани датумом на који сте забележили велике наде. Сан у којем имате само лепршав реп гуштера у вашим рукама има исто значење.

Медеин сан Лизард

Гуштер је симбол ваше неповредивости, спретности и сналажљивости ваших непријатеља. Такође, гуштер може постати знак непријатељства. Ако сте у сну видјели гуштера, требали бисте очекивати да ћете видјети несташну жену.

Ако сте у сну убили реп гуштера, у стварности би требало да будете опрезнији, јер је такав сан упозорење против неразумних и непромишљених поступака.

Какав сан сан гуштера сања Тсветкова

Гуштер је симбол неугодне, лукаве и злобне особе. Сан у којем видите гуштера обећава вам нове непоштене или непоштене партнере.

Шта сања о малом или великом гуштеру

Сањати великог гуштера - новим непријатељима и клеветницима који ће отворено и одлучно изразити своје непријатељство. Такав сан је први сигнал и позив на опрезност при избору пријатеља, а то може значити да међу вашим познаницима већ постоје критичари, а ви бисте требали боље погледати околину.

Ако сте у сну упознали малог гуштера, требали бисте бити пажљивији у избору партнера и пријатеља. Такав сан је упозорење против неозбиљног и неопрезног понашања.

Тумачење снова - монитор гуштера

Снови, у којима људи виде мониторе, углавном су добар знак, за разлику од оних снова у којима обични гуштери долазе у први план.

Дакле, сан у којем видите гуштера може значити велике промјене у вашем особном животу. Обично такви снови сугеришу да се ускоро може појавити вољена особа у вашем животу, што ће имати огроман утицај на вас и вашу судбину. За жену, гуштер за монитор је предзнак знакова пажње, који ће јој изабрани изабрати, а за мушкарце такав сан обећава појаву у њиховим животима љубавнице која може створити удобност у његовој кући.

Ако сањате да гледате гуштера у маси људи, такав сан може бити предводник вашег учешћа на неким масовним састанцима и празницима, укључујући и позивнице за вјенчање.

Ако гуштер није један од њих, а поред њега постоје и друге животиње, сачекајте састанак са старим пријатељима.

Зелени гуштер у сну - интерпретација сна

Веома важан тренутак у сновима са гуштерима - њихова боја. Зелени гуштери могу бити упозорење да сте у стварном животу у "клизавој" и двострукој ситуацији, из које ћете сами морати пронаћи излаз. Зато, видевши такав сан, треба почети да будемо пажљивији на оно што се дешава и да унапред израчунамо сваки корак.

Погледајте видео: Бора Дугић - Бојарка (Децембар 2019).

Загрузка...