Тумачење снова

Шта сања о кућном пожару

Зашто сањаш о кућном пожару? Сањана ватра се не може недвосмислено приписати ноћним морама које предсказују нешто лоше. Древни су рекли да је ватра човјек и пријатељ и непријатељ. Дакле, тумачење снова о пожару код куће је веома контрадикторно.

Шта сања о кућној ватри на сан Ванги

Дреам Ванга прилично оригинално третира сан о пожару у кући. Саветује да обратите пажњу на дим: његов карактер и посебно мирис. Грубо и непријатно значи прљави трач. Ако гори само у кући, али свуда около - треба очекивати озбиљну сушу, персонифицирати глад и погоршање многих аспеката живота.

Тумачење ватре у кући Миллеровог сна

Према Миллеровој књизи снова, запаљена кућа значи ослобађање од старог и чишћење путева новим и радосним промјенама у животу, као што је кретање или барем поправљање. Гашење пожара значи сметње или потешкоће у раду. Ако је пожар био у пратњи жртава - прогноза је лоша, могућа је болест било ког члана домаћинства.

Ватра у кући по Фреудовој књизи снова

И зашто сањају о кући или кући ватри према Фреуду? Фројд повезује пламен са сензуалном страном живота. Горућа кућа значи јаку сексуалну жељу, али борба против ватре је алармантан знак, што значи проблеме у сексуалној сфери.

Бити у кући током пожара указује на сумњу у њихову сексуалну одрживост. Фреудово тумачење снова сматра да је бијесни пламен моћна страст, а жар се тумачи као изумирање осећања.

Тумачење ватре из књиге снова Нострадамуса

Нострадамус повезује ватру са телесном опсесијом, сензуалном страшћу или изненадном жељом за променом. Гашење пожара указује на страх од промене, пасивности, и стога - пропуштене шансе.

Напротив, домаћи палеж сањајући код куће означава жељу да нагло окрене свој живот. Лоше је, ако је у кући избио пожар са свеће - то је претеча издаје.

Ватра у сну књиге снова Хассе

Тумачење снова Хассе тумачи сан ватре на позитиван начин. Сама чињеница пожара обећава неочекивано примање патронаже; поглед на ватру - на радосне догађаје; ако за вријеме пожара има пуно густог дима, очекује се радосна вијест.

Сан из снова о Дмитрију и Надежди Зима - пожара код куће

Спаљивање куће у сну - неоправдана очекивања. Ако у вашој кући постоји пожар - треба обратити пажњу на односе у породици, ствара се озбиљан сукоб. У случају да у пожару, диму и пепелу нема жртава, спавање је позитивно, наговјештава одушевљење и успјех у послу.

Пожар куће према књизи снова Тсветкова

Тумачење снова Цветкова тумачи ватру у свим њеним манифестацијама, као деструктивни елемент, носи негатив и уништење, све до претње живота.

Сањала бијесна ватра одражава прави развој значајних догађаја. Да бисте сазнали шта ће бити, морате покушати да запамтите што је више могуће детаља о спавању.

Погледајте видео: ГОРОД - Серия 1 Детектив (Децембар 2019).

Загрузка...