Тумачење снова

Зашто сањаш о свом венчању

Зашто сањате своје венчање? Сан у којем видите своје вјенчање, по правилу, сања о озбиљним промјенама, невољама или болестима. У већини књига снова, њихово сопствено вјенчање није оцијењено као добар знак.

Иако, с друге стране, велики утицај на могући ток даљих догађаја може одиграти нијансе, на пример, како сте видели целокупну ситуацију, какав је ваш будући супруг, шта сте тачно носили. Размотримо неке опције за тумачење догађаја виђених у сну.

Шта сања о твом сопственом венчању по Фреудовој књизи снова

У књизи снова се претпоставља да нека блиска особа за вас припрема велико и двосмислено изненађење. Пожељно је да покушате да решите њену суштину, онда догађај неће моћи да вас удари као блесак из плаветнила.

Упозорење је наоружано. Ако успемо да откријемо суштину надолазећег догађаја, биће могуће негирати или барем минимизирати посљедице предстојећег догађаја. То је ако је изненађење припремљено негативно.

Ако утврдите да предстојеће промене не представљају претњу, онда неће бити разлога за бригу. У сваком случају, рјешење треба узети мирно, без непотребних брига.

Питагорејска нумеролошка књига снова

Ова књига снова не даје недвосмислен одговор на питање да ли је добро или не видјети сопствено вјенчање у сну, али резултат снова ставља у зависност од додатних околности.

На пример, ако у сну није било потешкоћа или разочарења, то значи да у животу тежак период неће трајати дуже од недељу дана. Ако је у сну настала тешка ситуација, у животу треба очекивати промјену не на боље, и њихов почетак ће се догодити тек након 19 дана.

Када сањате о вјенчању, а ви сте мучени чињеницом да вјенчана ноћ не долази, требали бисте очекивати клевету са непознате стране.

Да би се оптужба адекватно одразила, неопходно је разврстати све могуће неугодне ситуације око вас које су се појавиле раније, као и да не превидимо нове изванредне чињенице, као што су убиство, крађа, прељуб и тако даље. У сваком случају, пожељно је благовремено пронаћи нијансе које вас оправдавају, онда ће лажна оптужба једноставно постати немогућа.

Дреам Лонго - сопствено венчање у сну

Ова књига снова наводи у ком положају су људи који су видели њихово венчање. Ако је сан сањао једног дечка или девојку, онда је он једноставно манифестација нормалне жеље за браком. У случају да вјенчање властитог мужа сања о мужу или жени, највјеројатније, то значи промјену односа између њих у блиској будућности, нови круг обитељског живота.

Зашто сан о сопственом венчању - сан Ванга

Овај бугарски пророк мислио је: њен сопствени свадбени сан који ће у блиској будућности морати да донесе тешку животну одлуку, на којој ће, без претеривања, зависити читав наредни живот.

Зашто сањате своје венчање - тумачење Езопа

Слично је и Езоп. Међутим, он је изразио своје гледиште о овом питању о каснијим промјенама у животу особе, које можда нису нужно негативне. Такав сан може значити почетак позитивних промјена.

Тумачење снова - сопствено венчање: нијансе чине време

Иста ситуација - сопствено вјенчање, може бити уоквирена потпуно другачијим увјетима, који у коначници могу у потпуности промијенити значење свих предвиђених догађаја.

Дакле, прије сна у којем се дјевојка видјела у вјенчаници, обећала јој је разне невоље. Данас се то сасвим природно сматра повољним знаком.

Друга ствар је да видите себе како се удајете за стару, болесну особу. У овом случају, требали бисмо очекивати или несклад са вашом вољеном особом или закључивање врло крхке уније, која може донијети неко разочарење.

Да видим госта на сопственом венчању у црној одећи или ошамућеној - до озбиљне болести. Ако је особа већ болесна, онда болест може бити компликована. Али није све тако тужно. Ако у сну на венчању видите само радосна лица, а ви сами осећате талас снаге, онда ће се све што је могуће боље испољити у животу.

У сваком случају, на вама је и на ваш став да ли ћете дозволити негативне догађаје у ваш живот или не. Ако сте одлучни да будете срећна особа, скоро увек ћете успети. Али слушање предвиђања никада не боли.

Погледајте видео: SIGURAN DOBITAK! Uplatite loto ako ste sanjali nešto od ovog! (Може 2019).