Тумачење снова

Зашто сањаш о белом коњу

Шта сања о белом коњу, шта нас доводи такав сан? Бели коњ у нашим сновима готово увек носи позитивну поруку. Али неке књиге из снова, покушавајући да реше сан, покушавају да обрате пажњу на детаље о којима зависи предикција.

Дреам Миллер - бели коњ у сну

Дреам Миллер тумачи снове у којима је коњ присутан, као веома просперитетан. Такав сан предочава поузданост у односима с пријатељима, веселе сусрете с њима. Ако је бијели коњ сањао о прљавом, будите опрезни: можда би вас најближи људи могли заварати.

Возити коња значи напредовати у послу. Жена која је у сну угледала предивног бијелог коња коначно је одлучила да озбиљно разговара са својим мушкарцем.

Шта женска књига снова говори о белом коњу?

У књизи снова жена коњ представља успјех, али да види прљавог бијелог коња - до издаје. Ако јашете белог коња, и он се стално спотиче, онда ће пут до успеха бити трновит. И ако паднете са коња, припремите се за неуспехе или чак и болести.

Потчињавање бијелим коњем уздужном вешом, предсказује превазилажење свих тешкоћа. Кладите се на коња у белом одијелу - ухватите срећу по репу.

Шта сања о белом коњу - сањај Тифлиси

Ако у сну јашете белог коња, а у вашим рукама упетљина се заплеће, сачекајте брзу деградацију. Возити коња без седла у сну значи направити бројне непоправљиве грешке у кратком времену.

Осетите у сну угризе коња - сазнајте о тајним пословима његове друге половине. А ако у сну тражите и не можете наћи изгубљеног бијелог коња на било који начин - да се разведете.

Француска књига снова - бијели коњ сањао у сну

И зашто сан о коњу или белом коњу у књизи француских снова? Тумачење сна о белом коњу у књизи снова се не разликује много од традиционалног тумачења таквих снова. Ако је бијели коњ који видите лијеп, грациозан и смирен, сан је добар.

Ако је коњ прљав, каприциозан и покушава да побегне од вас - сачекајте невоље. Да бисте у сну видели како напуните белог коња потковом - на препреке у послу, али све ћете превазићи.

Бели коњ у сну за модерну књигу снова

Модерна књига снова тумачи снове о коњу као о предстојећој превари, и још више префињеном. Али зашто сањати управо бијелог коња? Она обећава неколико других догађаја.

Ако скочи на задње ноге, то је за тифу, коњ је пао и лажи - до празних трошкова, да је поведе уз узде - до промене места становања. Да би купили белог коња у сну наговештава, то значи да у блиској будућности добијају пријатне вести.

Дреам оф Зхоу-Гонг - оно што видимо у сну бијели коњ

Да бисте у сну видели белог коња који се шуља испод прозора куће значи пронаћи мир. Ако кренете на коњу на дуго путовање, идете од радости. Али само седети на белом коњу на коњу и никуда не ићи - бити у лимбу.

Ако је у сну коњ ушао у вашу кућу, то значи да вас ваш партнер мења. Бијели коњ оптерећен врећама значи могуће лишавање посла.

Погледајте видео: Saban Saulic - Sa mnom spavas njega sanjas - Audio 2003 (Децембар 2019).

Загрузка...